Casio Giez GS-1100
Odpowiedz do tematu

: Casio Giez GS-1100
Taka mini umywalkowa sesyjke sobie urzadzilismy :)

To moj pierwszy G. Balem sie, ze te zegarki sa za wielkie, ale zupelnie niepotrzebnie. Jest to jednak jeden z mniejszych modeli, niespelna 50mm. Na reku lezy idealnie, jestem w nim od wczoraj zakochany :mrgreen:

:
Jumnąłeś Blzau zegarek i teraz się nim bezczelnie chwalisz :wink: :mrgreen:

:
oj tam, nie byl do niego przekonany, a ten zegarek zasluguje na milosc obustronna :twisted:

:
Karolewskiej napisał/a:
oj tam, nie byl do niego przekonany, a ten zegarek zasluguje na milosc obustronna :twisted:

wybaczam Ci :mrgreen:

:
Gratuluję nabytku , oglądałem tego Giez z bliska i sprawia bardzo dobre wrażenie .

Blaz
[Usunięty]
:
Karolewskiej napisał/a:

Jestem przekonany na pewno do tego rodzaju G-shocków, ale mam plan jeszcze bardziej wypasionego kupić. :mrgreen:

Cieszę się, że się przyjął. :grin:

:
Zdjąłeś go z ręki :shock:
A poważnie - ładnie leży i świetnie wygląda.

:
Karolewskiej, - Karol gratulacje. Jedno z niewielu G które mi się podobają. :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Dokładnie jslanina. To świetny G. :wink:

:
jako, iż gdzies mi wcielo zdjecia na starym serwerku, wstawiam klika nowych (az zal wstawiac jak tessio cos publikuje, bo wtedy zdjecia moje beda wygladaly jak kupa)

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Karol, nie pękaj! Teściu i Strixu to oszusty! Oni tych zdjęć nie robią sami! To z googla biorą ;-) niemożliwe, żeby zwykły człowiek takie zdjęcia robił ;-)

:
tak myslale, ze te ich fotki to rezultat prac naukowcow z NASA .... :razz:

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-24, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
sylwek
[Usunięty]
:
Une maju taki programik do retuszowania oszusty jedne, a nam wkręcaju ,że obiektywy jakieś ,że aparaty jakies , normalnie wroga propaganda :mrgreen: :mrgreen:

:
sylwek, Programik to ja tyż mom. I co z tego...?

sylwek
[Usunięty]
:
Ty nie umisz go obslugiwać ,a une umiu (ja ty ż nie umie) :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum