Szukam diverowatego automatu do 600 zł.
Odpowiedz do tematu

thewickerman88
[Usunięty]
: Szukam diverowatego automatu do 600 zł.
Jako że wszystko wskazuje że prawdopodobnie dostanę zwrot kasy od kolegi który załatwiał mi orienta (po długim szukaniu i czekaniu 5 tyg jeśli sklep nie odezwie się do końca miesiąca-czyli tydzień, kasa wraca do mnie) To pytam o jakieś interesujące propozycje czegoś diverowatego, nie błekitnego (po protu jedyne kolorki jakie znoszę na tarczy to czerń, bezel ewentualnie mógłby być pomarańczowy) na dobrej bransolecie, w rozmiarze raczej nie przekraczającym 45mm, fajnie by było gdyby dekiel był przeszklony (ale to niekonieczny bajer) WR tak przynajmniej 100m lub więcej.

maciek
[Usunięty]
:
Orient big mako/wycieczkowicz. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-22, 13:28, w całości zmieniany 2 razy
:
Do 600zł dostaniesz Seiko Monstera (ma akurat czarną lub pomarańczową tarczę) na bransolecie jeśli dobrze zapolujesz i to w Polsce, bez komplikacji :twisted:

:
maciek napisał/a:
Orient big mako/wycieczkowicz. :mrgreen:

+1 :twisted:

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

:
...fakt, to oriencisko przy bliższym spotakniu zyskuje 100% więcej niż na zdjęciach (a przeca na zdjęciach wygląda malinowo)

:
Maxio napisał/a:
...fakt, to oriencisko przy bliższym spotakniu zyskuje 100% więcej niż na zdjęciach (a przeca na zdjęciach wygląda malinowo)

Potwierdzam, wiem bo mam. milion dolców może być nawet zbyt małą wartością aby ocenić ten zegarek. Big Mako jest zegarkiem kompletnym

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Albo SKX w wersji Pepsi.

FORZA Robert!
RK WRT
thewickerman88
[Usunięty]
:
A widział ktoś z was gdzieś dostępnego big mako z pomarańczowym bezelem (cem75004b ) Podobno jest tylko w stanach :( Niby na miejscu jest koleżanka (wymiana studencka) mógłbym ją podpytać czy by się nie rozejrzała.

:
Jest na Island Watch :arrow: http://www.longislandwatc...t_Watches-3.htm
Kosztuje $149 plus szip.

i w Orient USA, ale tu cena jest zbójecka, nawet po odliczeniu tych 30% discountu :arrow: http://orientwatchusa.com/cem75004b

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-22, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
thewickerman88
[Usunięty]
:
A da się gdzieś znaleźć sam bezel i zrobić podmianę?

Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-02-22, 15:03, w całości zmieniany 2 razy
maciek
[Usunięty]
:
bierz niebieskiego i nie kombinuj. :mrgreen: Gwarantuję, że się posikasz jak wyjmiesz go z pudełka. :wink:

sylwek
[Usunięty]
:
maciek napisał/a:
bierz niebieskiego i nie kombinuj. :mrgreen: Gwarantuję, że się posikasz jak wyjmiesz go z pudełka. :wink:

szczęście ,że jest water resistant ,bo by się zapocił :razz:

:
sylwek napisał/a:
maciek napisał/a:

szczęście ,że jest water resistant ,bo by się zapocił :razz:

Jeszcze nie widziałem jak zegarek się zapaca na żółto :lol:
To moze być ciekawe :mrgreen:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
sylwek
[Usunięty]
:
Remik, a ryszawe w środku widział melepeta :?: :?: jeden tu dzis był :twisted: ale tamtemu ponoć koronka sie była obluzowała :mrgreen:

maciek
[Usunięty]
:
sylwek napisał/a:
Remik, a ryszawe w środku widział melepeta :?: :?: jeden tu dzis był :twisted: ale tamtemu ponoć koronka sie była obluzowała :mrgreen:

o co chodzi? Komuś serio zaparował mako?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum