Odpowiedz do tematu
: Coś z drobiu
:
Zdjęcie jak zwykle super.
W sumie to nuda
Ciągle te super fotki robisz
A zegarek mam, to wiem, że fajny!
W sumie to nuda
Ciągle te super fotki robisz
A zegarek mam, to wiem, że fajny!
:
Fajne foty - "flirtowałeś" z kolorystyką ?
:
Strasznie ciekawie dobrane tło.
:
Fundacja funduje
Dzięki za opinie. Nie za bardzo podobają mi się te zdjęcia, bo nie lubię fotek zegarkowych na jasnym tle, ale na ciemnym będzie coś z dziczyzny
Sokoła pewnie też poprawie na "ciemno".
Voli, nie wiem o co konkretnie Ci chodzi?
ALAMO napisał/a: |
Ja pindole, Tesiek, skąd masz, jaki fajny |
Fundacja funduje
Dzięki za opinie. Nie za bardzo podobają mi się te zdjęcia, bo nie lubię fotek zegarkowych na jasnym tle, ale na ciemnym będzie coś z dziczyzny
Sokoła pewnie też poprawie na "ciemno".
Voli, nie wiem o co konkretnie Ci chodzi?
:
Modyfikowałeś nasycenie kolorów w jakiejś "fotoszopce"? Znaczy np. mniej czerwieni, wiecej nieieskiego lub jakieś nietypowe oswietlenie - pytam, bo sokół wyszedł jakoś tak... inaczej niż innym fotografującym - podoba mnie się jak już napisałem wyżej - pytam z warsztatowej ciekawości.
:
Ostatnio zmieniony przez tessio 2012-02-23, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Tak, niebieskie tło jest nasycone w fotoshopie i trochę zabawy krzywymi (na tyle ile potrafię ) Chciałem kolorowe zdjęcia, a przy moich dwóch lampkach z reala i żółtych żarówkach sześćdziesiątkach, kolory wychodzą raczej bure (mało światła).
Ostatnio zmieniony przez tessio 2012-02-23, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
:
ok, dzięki - znam ten ból - jak robię foty to albo parapet albo improwizowany namiot + 2x 150W halogen - zdjęcia w innym swietle nadaja się co najwyżej do....
:
Foty jak zwykle świetne, a zegarek chyba już gdzieś widziałem
:
Obiekt zacny do focenia - Sokol mocno fotogeniczny jest - ja bym jednak tak bardzo mu nie pomagal w PS'ie. Troche za obrazkowo wyszedl IMHO
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Fotki świetne chociaż na niektórych trochę za mocno ostrość podciągnięta i się ząbki pokazują.
Mogę zapytać jakie masz szkło i puchę?
Mogę zapytać jakie masz szkło i puchę?
If in doubt, FLAT OUT!!!