ma ktos może takiego tao?
http://allegro.pl/parnis-...2149170006.html
chodzi o ocenę czy kolor tarczy sugerujący "patynę" wygląda jakoś sensownie czy sztucznie? Zdjęcia mogą przekłamywać a na poogladanie tego zegarka w salonie sprzedaży raczej nie ma co liczyć
Odpowiedz do tematu
: TAO VINTAGE
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-02-25, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
ale żeby jeszcze było odpowiedziane to już byłoby coś
[ Dodano: 2012-02-25, 11:46 ]
naprawdę nikt nie miał tego modelu w łapkach i nie widział go na żywca? nie żeby 340 zeta było strasznym majatkiem jak się okaże że wszystko wygląda ok ale jak się okaże że bardzo sztucznie wyszła patyna ( a dobrze postarzyć to sztuka ) to już się robią wyrzucone pieniądze
[ Dodano: 2012-02-25, 11:46 ]
naprawdę nikt nie miał tego modelu w łapkach i nie widział go na żywca? nie żeby 340 zeta było strasznym majatkiem jak się okaże że wszystko wygląda ok ale jak się okaże że bardzo sztucznie wyszła patyna ( a dobrze postarzyć to sztuka ) to już się robią wyrzucone pieniądze
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-02-25, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-02-25, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Tam ic nie udaje patyny tylko tarcza ma taki piskowy kolor.
Wygląda to dobrze i jest znacznie więcej zegarków z podobnym kolorem tarczy, np. takie Szturmańskie
Mnie taki kolor bardzo się podoba i w Striełce i w tym Tao ale to kwestia gustu.
Na pewno jednak nie wygląda to nienaturalnie.
Jeszcze fotka tego Tao pożyczona z WUS
Zupełnie przyzwoity zegarek.
Wygląda to dobrze i jest znacznie więcej zegarków z podobnym kolorem tarczy, np. takie Szturmańskie
Mnie taki kolor bardzo się podoba i w Striełce i w tym Tao ale to kwestia gustu.
Na pewno jednak nie wygląda to nienaturalnie.
Jeszcze fotka tego Tao pożyczona z WUS
Zupełnie przyzwoity zegarek.
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-02-25, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Zegarek był już u nas. Sprzedawca też. Ale wybył.
ciniol napisał/a: |
ale żeby jeszcze było odpowiedziane to już byłoby coś
[ Dodano: 2012-02-25, 11:46 ] naprawdę nikt nie miał tego modelu w łapkach i nie widział go na żywca? nie żeby 340 zeta było strasznym majatkiem jak się okaże że wszystko wygląda ok ale jak się okaże że bardzo sztucznie wyszła patyna ( a dobrze postarzyć to sztuka ) to już się robią wyrzucone pieniądze |
Zegarek był już u nas. Sprzedawca też. Ale wybył.
:
dobra, wrzucam go do listy "następne do zakupu, kiedyś"
ale jak mi się nie spodoba to wiem gdzie cie znaleźć łobuzie, kurka wodna
ale jak mi się nie spodoba to wiem gdzie cie znaleźć łobuzie, kurka wodna
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-02-25, 11:49, w całości zmieniany 2 razy
Szukaj TAO-053YD
http://www.taowatch.com/display.asp?id=97
http://store.taowatch.us/TAO-053YD.aspx
O 100 zł taniej.
http://www.taowatch.com/display.asp?id=97
http://store.taowatch.us/TAO-053YD.aspx
O 100 zł taniej.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-02-25, 11:49, w całości zmieniany 2 razy
:
Nie biorę. Tego zegarka znaczy.
Sprzedawca to nasz były kolega, który się z nami pożegnał w niemiłych okolicznościach.
Jeśli chciałbym ten zegarek kupić, to kupowałbym bezpośrednio od TAO. 100 zł taniej niż na allegro.
Sprzedawca to nasz były kolega, który się z nami pożegnał w niemiłych okolicznościach.
Jeśli chciałbym ten zegarek kupić, to kupowałbym bezpośrednio od TAO. 100 zł taniej niż na allegro.
:
Zegarek fajny..nosiłbym
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
no to zapisuje odnośnik do Tao INT. w ulubionych i czeka na realizację
ale i tak was znajde jak mi się nie spodoba na żywca
ale i tak was znajde jak mi się nie spodoba na żywca
:
Zapisz się do nich na newsletter. Oni często mają zniżki, promocje, kody do upustów.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-25, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Ktoś z nas ma to Tao. Musisz poszukać na forum.
EDYTA: a kod zniżkowy jest stały i niezmienny
Wpisujemy przy checkoucie .. Będzie dodatkowe $10 zniżki ..
EDYTA: a kod zniżkowy jest stały i niezmienny
Cytat: |
don't forget to use your gift certificates code!!!
GC7681000084 |
Wpisujemy przy checkoucie .. Będzie dodatkowe $10 zniżki ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-25, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
:
dzięki
a tak BTW jak wpisze ten kod to po 5 min nie wpadnie do mnie ekipa w kominiarkach z długą bronia i zarzutem że coś tam coś tam ACTA?
a tak BTW jak wpisze ten kod to po 5 min nie wpadnie do mnie ekipa w kominiarkach z długą bronia i zarzutem że coś tam coś tam ACTA?
:
Na milion procent, sugeruję zakup z kafejki internetowej . Nie zapomnij o kominiarce, musisz zachować całkowite inkoguto
:
Odpowiedz do tematu
koguto mam ok, czy ty mnie przypadkim nie obrażasz? I VICE VERSA