Dziś na Oceanic Time pokazał sie taki model Enzo Mechana ref. 500. Zwracam uwagę na grubość zegarka, która wynosi 38mm (słownie: trzydzieści osiem mm ) Szkło szafir o grubości 7,9mm, średnica 45mm, lug to lug 50mm, w uszach 24mm.
Odpowiedz do tematu
: Ciekawostka od Enzo Mechana
:
Taaa ...
:
a otwiera się go kluczem do konserw?
:
Teraz od razu widać, czemu MUSI kosztować ... W zestawie jest też klucz do konserw
:
Alien!
:
Ciekawe czy ktoś się odważy na zdjęcia nadgarstkowe.
:
Ciekawe co brał jego konstruktor?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ale jakby tak go do małego Wacka przyłożyć ...
:
Ale przyłożyć a nie założyć?
:
Nieee, jak założyć to tylko do 20 lat - później to kłopoty z hydrauliką murowane ...
:
Odpowiedz do tematu
Fajny
Kurde, jest tak obstrakcyjnie odjechany, że mi się podoba. W zasadzie to wyróżnia się tylko wysokością. Zauważcie, że reszta jest całkiem tradycyjnie wykonana (w odróżnieniu na przykład do tego bilardowego szkaradztwa co to ostatnio komentowaliśmy). Jest po prostu wysoki. Tarcza, wskazówki to Enzo jak trzeba. Ja jestem na tak. Ile to kosztuje?
Kurde, jest tak obstrakcyjnie odjechany, że mi się podoba. W zasadzie to wyróżnia się tylko wysokością. Zauważcie, że reszta jest całkiem tradycyjnie wykonana (w odróżnieniu na przykład do tego bilardowego szkaradztwa co to ostatnio komentowaliśmy). Jest po prostu wysoki. Tarcza, wskazówki to Enzo jak trzeba. Ja jestem na tak. Ile to kosztuje?
Foch und Ch.