Witam wszystkich!!
Nadszedł dzień w którym najprawdopodobniej zmieni się całe moje życie. Niestety wiąże się z tym odejście od tego dotychczasowego. Po dwóch latach uczestniczenia w społeczności China Watches chciałbym się z wami pożegnać i poprosić o skasowanie mojego konta.
Moja decyzja jest nie odwołalna i nie podlega dyskusji. Byc może kiedyś powrócę do kolebki podrópkarzy i pijaków
Dziękuję wam za wspólnie spędzony czas
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Poproszę o skasowanie mojego konta
:
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Jak taka deklaracje kilka lat temu słyszałem od kumpla to wstapił do zakonu .
??????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????
:
...Arek, a może po prostu zawiesisz konto na czas nieokreślony. Jak będziesz chciał, to za rok, czy tam 5 lat zajrzysz tu znowu. Jakoś tak inaczej jest żegnać się z kimś, kogo się poznało. Zrobisz jak uważasz, mam nadzieję tylko, że nie znikniesz z powierzchni ziemi w otchłań czegoś...niewiadomego.
...tak czy siak - powodzenia
...tak czy siak - powodzenia
:
Arek, zostałeś modem na kizi
Żarcik taki...szkoda, dopiero co się poznaliśmy
Powodzenia i wszystkiego co tylko,
pozdrawiam
Żarcik taki...szkoda, dopiero co się poznaliśmy
Powodzenia i wszystkiego co tylko,
pozdrawiam
:
Z bólem serca, ale wiem, że to tylko konto. Osoba Arek jeszcze się wśród nas pojawi.
Powodzenia Arek. Życzę Ci, żeby udało Ci się wszystko, co zaplanowałeś.
Do zobaczenia.
Powodzenia Arek. Życzę Ci, żeby udało Ci się wszystko, co zaplanowałeś.
Do zobaczenia.
:
Jeszcze się nie karnąłeś babcią, więc nie wiem czy to jest dobry moment na takie decyzje Szkoda by było, ale uszanować trzeba...
hrg.pl
:
Mogę się tylko domyślać o co biega i liczyć na to że to sposób na realizację siebie.
Szerokości Arku i liczę że za jakiś czas wrócisz. Aha, no i jak będziesz we Wrocławiu to daj znak - nocleg zawsze się znajdzie
Szerokości Arku i liczę że za jakiś czas wrócisz. Aha, no i jak będziesz we Wrocławiu to daj znak - nocleg zawsze się znajdzie
:
To samo pomyślałem. Tak czy siak - powodzenia!
revolta4 napisał/a: |
Jak taka deklaracje kilka lat temu słyszałem od kumpla to wstapił do zakonu .
?????????????????????????????????????????????????? |
To samo pomyślałem. Tak czy siak - powodzenia!
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
powodzenia!