Certina DS First by Lechu
Odpowiedz do tematu

: Certina DS First by Lechu
Pożegnalnych fotek ciąg dalszy. Tym razem Certina DS First, która służyła mi jako EDC przez ostatnie kilka miesięcy. Prze-zegarek, zresztą oceńcie sami :)
Miłego oglądania.

:
Fajna, charakterna. Idzie do ludzi? How much?

hrg.pl
:
Idzie :( How much - PM.
Nie pytajcie proszę tutaj, ew. wpadajcie na PM. Oferta niedługo będzie na bazarku.

:
Ty Lechu się jednozegarkowcem zrobiłeś?? :shock:

:
Jeszcze nie, ale ku temu idzie właśnie :P Tzn. nie będzie to jednozegarkowość totalna, bo zostawiłem kilka staruszków i Wylera (jest nie do ruszenia z błahej, zegarkowej zachcianki ;) ). A teraz Santiniasty idź i się zegarkowi przypatrz, fotki oceń, a nie mi tutaj wypominasz chorobę jednozegarkową :P

:
Lechu, czy Ci nie żaaaaaaaalllll? :mrgreen:

:
Cytryna, jak Cytryna - bezel świetny.
Tarcza ładniutka, ino trochę nudnawa - ale mi się podoba.

Werk - .... no.... politycznie pokazałeś, że widać ładnie wahnik ... i reszty na szczęście nie ;-)

Reasumując - z przodu jestem zdecydowanie na tak.
Z tyłu - lepiej, jakby mu pełny dekiel dali.

:
Swietna jest, głównie dzięki temu bezelu. Zdjęcie #5 super!

Foch und Ch.
:
Tomek - foch. :twisted:

Sylwek - absolutnie się zgadzam, pełny dekiel byłby idealny, z żółwiem najlepiej! Ale nie ma co narzekać, tak też jest ok, a i do "ET" nic nie mam ;) Jakby z przodu za nudno jednak było to mam jeszcze tarczę z arabskimi na podmiankę - orydżinal :)

Kubuś - ten bezel to poezja. Dla niego głównie ją kupiłem.

:
Fajna cytrynka, w moim stylu całkiem :wink: A foty prześwietne :!:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Eeee, ta tarcza lepsza - pamiętam tamtą.

Ja do Ety też nic nie mam - tylko ta chyba nie jest najładniejsza - w sensie piaskowane gołe płyty?

:
No dokładnie - goła wersja, ale za to, mój panie, ZŁOTEMI literami wahnik zdobion :D
Tamta tarcza ostro mi Breitlingiem pachnie, ale też fajna!

Nie montowałem, bo za ciasno jakoś by się zrobiło...

:
A bransy do niej nie było?
Żeś mi Leszek, śfinio, zadał temat.

hrg.pl
:
Bibliotek@rz, - Piękna cytrynka, foty też fajne. Ja bym się z takim zegarem łatwo nie rozstał. Jako EDC rewelacja.

:
Dominik - Była też na bransolecie, ale mój ref. to pasek. Nosiłem ją za to na meszu (takim jak ostatnio kupiłeś) i było super!

jslanina - dzięki! To było jedno z trudniejszych rozstań...jako EDC to prawie ideał i długo się jej naszukałem kiedyś.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum