Kumotrowie, poszukuje w Warszawie zakładu gdzie mogę wymienić szkiełko w takim Atlantiku:
Szkło jest płaskie, niestety wyszczerbione, więc do polerki nie nadaje się
Odpowiedz do tematu
: Wymiana szkiełka w Atlantiku PLAZA
:
Takie szklo możesz tylko dorobić. Nie sadze by ktokolwiek miał je na stanie. A jak dorabiac - to ja bym jednak to wyczyscil i wypolerowal ...
:
Zanim podejme decyzję o polerce, chciałbym dowiedzieć się o ewentualnych kosztach dorobienia. Ponoć gdzieś na Saskiej Kępie jest ktoś kto dorabia takie szkła...
Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
No właśnie o to gdzie chodzi. Zainwestowałem w naprawę werku, wiec i w szkiełko zainwestuję, bylebym wiedział gdzie się udać z nim.
ALAMO napisał/a: |
Za dorobienie takiego szkła powinieneś zapłacić 30-60 zł, zależy gdzie. |
No właśnie o to gdzie chodzi. Zainwestowałem w naprawę werku, wiec i w szkiełko zainwestuję, bylebym wiedział gdzie się udać z nim.
:
BTW ładny sikor
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Dzieki, ale ciągle nikt nie podpowiedział gdzie można szkło dorobić.
:
Zadzwoń i się zapytaj tutaj: http://www.zegarmistrz-warsza.wa.pl/
„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Takie koperty zwylke projektowano do gotowych szkieł - czasem jeszcze Time-pol sprowadza szkła tego typu. Wymiary są podawane w mm według klucza X Y R (R określa promień zaokrąglenia rogów
J.
ALAMO napisał/a: |
Takie szklo możesz tylko dorobić. Nie sadze by ktokolwiek miał je na stanie. A jak dorabiac - to ja bym jednak to wyczyscil i wypolerowal ... |
Takie koperty zwylke projektowano do gotowych szkieł - czasem jeszcze Time-pol sprowadza szkła tego typu. Wymiary są podawane w mm według klucza X Y R (R określa promień zaokrąglenia rogów
J.
:
Odpowiedz do tematu
A jutro wybiorę się do Time-Polu to popytam, dzięki też za info o Górczewskiej