Kilka dni temu minął roczek od śmierci teścia. Jeszcze za życia powoli zaczął oddawać mi swoje zegarki. Czeski Prim, piękny i bardzo rzadki Atlantic kupiony jeszcze w Szwajcarii... Jednak najbardziej lubił Omegę, która przez ponad 30 lat nie schodziła mu z ręki. Podobnie jak Atlantic była kupiona w czasie jednej z podróży służbowych do kraju najlepszej czekolady Czasami ją zakładam ale najczęściej leży sobie w skrzyneczce
Odpowiedz do tematu
:
Napiszę jeszcze raz. Świetna!
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Uwielbiam ten design
Nie ma takiego Seamastera , vintage oczywiście który by mi się nie podobał
Świetny zegareczek
Nie ma takiego Seamastera , vintage oczywiście który by mi się nie podobał
Świetny zegareczek
:
She's cosmic!
Piękna, dużo ciekawych detali ale całość świetnie wyważona. Zdjęcia zresztą też.
Piękna, dużo ciekawych detali ale całość świetnie wyważona. Zdjęcia zresztą też.
Foch und Ch.
:
Dzięki.
Tu też napiszę o przygodzie z serwisem.
Ze 3 lata temu chciałem ją oddać na przegląd i smarowanko. Pojechałem do AUTORYZOWANEGO serwisu Omegi na Anielewicza, gdzie usłyszałem:
- Przykro mi, ale zegarek jest za stary i nie możemy go przyjąć. Jeżeli uszkodzi się coś w czasie czyszczenia nie będziemy mieli części by to naprawić...
I nie podjęli się czyszczenia.
Normalnie ręce opadają...
Tu też napiszę o przygodzie z serwisem.
Ze 3 lata temu chciałem ją oddać na przegląd i smarowanko. Pojechałem do AUTORYZOWANEGO serwisu Omegi na Anielewicza, gdzie usłyszałem:
- Przykro mi, ale zegarek jest za stary i nie możemy go przyjąć. Jeżeli uszkodzi się coś w czasie czyszczenia nie będziemy mieli części by to naprawić...
I nie podjęli się czyszczenia.
Normalnie ręce opadają...
:
Specjaliści znaczy
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Tomirek , jej serduszko to cal.752?
:
Fajna
:
zegarek - klasyka, bransoleta klasa
:
Klasowy
:
Wydaje mi się, że tak ale pewności nie mam bo ostatni raz widziałem je kilka lat temu. Zegarek nie ma dekla i do mechanizmu od strony szkła trza się dobierać
Szymek napisał/a: |
Tomirek , jej serduszko to cal.752? |
Wydaje mi się, że tak ale pewności nie mam bo ostatni raz widziałem je kilka lat temu. Zegarek nie ma dekla i do mechanizmu od strony szkła trza się dobierać
:
Odpowiedz do tematu
ma swój niezaprzeczalny urok ta Omega
pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM