Korci mnie żeby go sobie kupić:
http://cgi.ebay.pl/New-SE...bayphotohosting
u nas się wykończyly, na allegro znaleźc nie mogę, a 182zł za ten zegar to chyba cena idealna Jak myślicie?
Chyba że ktoś z Was ma takiego i chciałby się zamienić na tego:
Odpowiedz do tematu
: Militarna Piątka
:
Ten military może być , ale czarny moim zdanie lepiej sie prezentuje.
Najbardziej drażni mie ten znaczek piątki. Nie pasuje mi to do militarnego wyglądu.
Najbardziej drażni mie ten znaczek piątki. Nie pasuje mi to do militarnego wyglądu.
:
właśnie mi kurcze ten pasiorek najbardziej pasi Idealnie w tym przypadku do tarczy pasuje
:
Podoba ci sie ta kompozycja jako całość a nie sam zegarek. Jak sie pasek już wytrze to może być bieda ze znalzieniem podobnego odcienia olive
:
widzialem pierwsze piatki widziałem ostatnie
i w ogóle mi sie nie podobaja...
i czemu on ma byc militarny?
i w ogóle mi sie nie podobaja...
i czemu on ma byc militarny?
:
Zafascynowany Seiko Spiritem dostrzegam co raz większe piękno w zegarkach japońskich Postanowiłem, że będę zbierał na Spirita ale
po świętach chyba się skuszę na tego aviatorka jako przedsmak japońskiego Spirita.
Tylko jakiś lepszy pasek mu założyć i można mieć bardzo budżetowy, delikatny dress-watch xD
----------
Poprawiłem zdjęcie - Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 02:57, w całości zmieniany 1 raz
Zafascynowany Seiko Spiritem dostrzegam co raz większe piękno w zegarkach japońskich Postanowiłem, że będę zbierał na Spirita ale
po świętach chyba się skuszę na tego aviatorka jako przedsmak japońskiego Spirita.
Tylko jakiś lepszy pasek mu założyć i można mieć bardzo budżetowy, delikatny dress-watch xD
----------
Poprawiłem zdjęcie - Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-08, 02:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Widziałem, widziałem ale jakoś granatowa tarcza do lotnika nie pasuje...
:
aa tam, on taki sam lotnik jak i diver
:
Ale bardziej lotnika przypomina Zastanawiałem się nad tą ofertą z kizi ale jednak odpuściłem...
:
Fajny jest, tylko mały trochę. I ma wrażliwe szkiełko.
:
Taki jakis przerysowany ten lotnik
:
Miałem takiego seikacza i się pozbyłem (poleciał do Verca) a teraz żałuję - chętnie bym sobie moda zrobił z niego.
:
Ale co tu modzić jak to takie małe Co najwyżej tylko wskazówki, bo tarczę musiałbyś sam kombinować. Nie widziałem jeszcze w tym rozmiarze chyba??
A może się mylę i tu tarcza jest w rozmiarze tej od SKX-a??
A może się mylę i tu tarcza jest w rozmiarze tej od SKX-a??
:
Odpowiedz do tematu
Ktoś sprzedawał tarcze i wskazówki bodajże na SCWF - szczerze mówiąc zajebiście wyglądały