co kumotrowie sadzicie o sprawie ?
dla niewtajemniczonych w swiat mody dygresja , rafal czapul byl projektantem w Vistuli , odszedl na "swoje" , teraz wprowadza do oferty zegarki po ok 6000pln
http://www.luksusowi.pl/m...-age-by-czapul/
Odpowiedz do tematu
: rage age i 'ich' zegarek
:
Siakieś kurna Maryny
:
Odgapiony "Stealth Mod", jestem na nie!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-07-13, 14:10, w całości zmieniany 2 razy
Cóż, homara tez mozna sprzedać za chore pieniądze ( to tak na marginesie) a wracając do sprawy sam zegarek nie ma nic wspólnego z projektowaniem , skorzystano z gotowego Homara Paneraia firmy Brevetto, no chyba że uznamy kolor tarczy i wskazówke za wybitne osiągnięcie w dziedzienie wzornictwa
Myślę że oferta jest skierowana do odbiorcy z zasobnym portfelem, kóry ma gdzieś konwenanse a chce mieć unikatowy zegarek z ograniczoną limitką -10 szt, to robi wrażenie.
Szkoda tylko że na naszym forum jest kilkanaście podobnych zegarków, to czyni projekt mniej wyjatkowym.
Konkluzja jak ma się "nazwisko" to wszystko mozna sprzedać
Myślę że oferta jest skierowana do odbiorcy z zasobnym portfelem, kóry ma gdzieś konwenanse a chce mieć unikatowy zegarek z ograniczoną limitką -10 szt, to robi wrażenie.
Szkoda tylko że na naszym forum jest kilkanaście podobnych zegarków, to czyni projekt mniej wyjatkowym.
Konkluzja jak ma się "nazwisko" to wszystko mozna sprzedać
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-07-13, 14:10, w całości zmieniany 2 razy
:
Tak to wygląda.
Svedos napisał/a: |
Konkluzja jak ma się "nazwisko" to wszystko mozna sprzedać |
Tak to wygląda.
:
+1
i do tego 6k zł
chomior napisał/a: |
Odgapiony "Stealth Mod", jestem na nie! |
+1
i do tego 6k zł
:
Zwykły homarek Paneraja za chore, jak w przypadku pierwowzoru, pieniądze. W środku Unitas. I to wsio za 6 klocków ? .
Ale ciekawe są komentarze pod spodem , kilku znanych nam bojowników o cześć "zrzynaczy z Rolexa rodem z Firenze"
Ale ciekawe są komentarze pod spodem , kilku znanych nam bojowników o cześć "zrzynaczy z Rolexa rodem z Firenze"
:
To podroba tarczy mojej i santinowej!Do sadu idziemy!
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Staaaare
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Janek, Mój ładniejszy - czarna koperta i werk też czarny.
A nie jakiś waflowy unitas
A nie jakiś waflowy unitas
:
Rudi, ceny podnoś i na salony ..
Rudolf napisał/a: |
Panie takie to ja taniej będę miał |
Rudi, ceny podnoś i na salony ..
:
Tylko zadbaj o dobre kontakty z jakimś polskim dyktatorem mody. A raczej dyktatorkiem.
:
Czapul po takiej wpadce to może dyktować, ale maile sekretarce, co najwyżej
Wszystko było by spoko, gdyby się nie chwalił, że go "zaprojektował". Jak ściemniać, to przynajmniej fachowo
Wszystko było by spoko, gdyby się nie chwalił, że go "zaprojektował". Jak ściemniać, to przynajmniej fachowo
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Odpowiedz do tematu
Taki mały handlarz jak ja to może sobie .. no już ja wiem co sobie mogę ..
to grubsza sprawa musiała być z wprowadzeniem tego na rynek .
to grubsza sprawa musiała być z wprowadzeniem tego na rynek .