Hej,
Panowie potrzebuję pomocy w zakupie na stronie http://www.21jewels.com/index.asp
Bo z tego co widzę nie można płacić PP, a innej opcji ja nie mam
Pomoże ktoś?
Odpowiedz do tematu
: Kto pomoże w zakupie w zagranicznym sklepie?
Ostatnio zmieniony przez 2011-11-04, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez 2011-11-04, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie masz karty debetowej/kredytowej?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
No nie właśnie
:
Wysyłają FedExem, weź to pod uwagę .. To na 100% Urząd Celny.
:
Dokładnie. Na Twoim miejscu poszukałbym ich w innym sklepie.
:
Tak tylko, że mi chodzi o seiko FFF, a on z tego co widzę nigdzie nie jest dostępny tylko u nich
:
czino jak nie znajdziesz gdzie indziej tego co chcesz kupić to dawaj znać pomoge ci
:
Ok
:
Heja,
a czytałeś faqa u nich ?
a czytałeś faqa u nich ?
Cytat: |
Do you accept payment by PayPal?
Upon request we will be able to accept payment by a PayPal verified member. The details of the ordering process will be informed to you when requesting payment by PayPal. Please email your request to sales@21jewels.com. Transactions in US$ only. |
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-06-03, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
czino, pewnie po to dzwoniłeś, napisz do kubamy...
obywało się bez cła...
obywało się bez cła...
Ostatnio zmieniony przez nick555 2011-06-03, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Kupowałem parokrotnie na 21jewels, zawsze płaciłem PayPalem - wystawiają fakturę jak poprosisz.
A do tego nie ślą Fed Exem , tylko registered air mail - żaden z zegarów od nich nie trafił mi na cło, mało tego - zawsze biły rekordy szybkości - najszyszy zamówiony w niedizelę wieczorem, zajechał w środę rano.
Brać , nie gadać, tym bardziej, że mają dostać parę sztuk SNZH57 (złotego).
To że coś jest u nich na www nie znaczy że mają na stocku, trza pytać.
a 158 prezydentów za FFF wraz z wysyłka to dobra cena.
A do tego nie ślą Fed Exem , tylko registered air mail - żaden z zegarów od nich nie trafił mi na cło, mało tego - zawsze biły rekordy szybkości - najszyszy zamówiony w niedizelę wieczorem, zajechał w środę rano.
Brać , nie gadać, tym bardziej, że mają dostać parę sztuk SNZH57 (złotego).
To że coś jest u nich na www nie znaczy że mają na stocku, trza pytać.
a 158 prezydentów za FFF wraz z wysyłka to dobra cena.
:
Ok, dzięki wszystkim za pomoc-napisałem do nich i już wszystko załatwione przez PP
:
no to fajnie
:
Ano
Generalnie póki co jestem bardzo zadowolony bo obsługa klienta jest na najwyższym poziomie-w niczym problemów nie robią
Generalnie póki co jestem bardzo zadowolony bo obsługa klienta jest na najwyższym poziomie-w niczym problemów nie robią
: Pomoc w zakupie big mako
Odpowiedz do tematu
Witam,
nie mam doświadczenia w kupowaniu zegarków za granicą a chyba tam najbardziej opłaca się kupić big mako. Proszę więc was, doświadczonych o sugestie jakiegoś pewnego, taniego źródła gdzie mógłbym nabyć ten zegarek w czarnej wersji. Najlepiej jakby przesyłka szła jak najszybciej
Pozdrawiam.
nie mam doświadczenia w kupowaniu zegarków za granicą a chyba tam najbardziej opłaca się kupić big mako. Proszę więc was, doświadczonych o sugestie jakiegoś pewnego, taniego źródła gdzie mógłbym nabyć ten zegarek w czarnej wersji. Najlepiej jakby przesyłka szła jak najszybciej
Pozdrawiam.