Odpowiedz do tematu
: Naprawa
Spad włos z naciągu i byłem u dwóch zegarmistrzów w Łodzi i nikt nie chce mi pomóc proszę o pomoc gdzie mam się zgłosić w tym mieście pozdrawiam i z góry dziękuje
:
Włos z naciagu? Czy z balansu raczej?
:
Może przy balansie nie znam się za bardzo
:
Na Andrzeja Struga i w Zgierzu u dwóch
[ Dodano: 2012-04-21, 09:06 ]
http://www.parniswatch.co...?articleid=1478 mój model to ten bez datownika
[ Dodano: 2012-04-21, 09:11 ]
Zegarmistrz powiedział że włos jest lutowany a nie przykręcany i nic nie da się zrobić pomocy panowie
Zegarmistrz powiedział że włos jest lutowany a nie przykręcany i nic nie da się zrobić pomocy panowie
[ Dodano: 2012-04-21, 09:06 ]
http://www.parniswatch.co...?articleid=1478 mój model to ten bez datownika
:
Raczej dupła sprężyna w bębnie. O ile czop na osi idzie uwalic to włosa normalnie nie da sie z osi zrzucić chyba że jest kombinatornia gdzie:
Grzebak nie dokręcił klocka(raz sie spotkałem z takim przypadkiem), albo pierścień jest klejony do osi i sie odkleił od osi.
Grzebak nie dokręcił klocka(raz sie spotkałem z takim przypadkiem), albo pierścień jest klejony do osi i sie odkleił od osi.
Pozdro!!!
:
No to co mam zrobić
:
W Zgierzu ktoś się wypiął? W czerwcu to załatwimy!
:
Nikt nie zna w Łodzi zegarmistrza który by mi pomógł
:
W Łodzi zegarmistrza żadnego nie znam, "swego" nie polecę
Jedno pytanko dla rozjaśnienia sprawy - czy jak zdejmniesz dekiel i poruszasz mechanizmem to to takie małe kółeczko ze spiralką pod sobą to tak majta się ładnie w tę i na zad czy nie
SOLARIS napisał/a: |
Może przy balansie nie znam się za bardzo |
Jedno pytanko dla rozjaśnienia sprawy - czy jak zdejmniesz dekiel i poruszasz mechanizmem to to takie małe kółeczko ze spiralką pod sobą to tak majta się ładnie w tę i na zad czy nie
:
Tak ładnie chodzi
:
zobacz na placu słonecznym - powiedz, że jesteś z foruma. Powie ci przynajmniej czy się opłaci zanim się za to weźmie. no i trzeba go strasznie poganiać bo się ociąga.
Skate or die!
:
zegarka nie widziałem na oczy ale jeżeli tak chodzi w każdej pozycji to pewnie poszła sprężyna jak pisał kaido a nie włos na balansie. A jak sprężyna to mógłbyś spróbować sam pokombinować świetna zabawa...no chyba że zgubi się jakaś część zegarka... to wtedy fajnie nie jest
Odpowiedz do tematu
SOLARIS napisał/a: |
Tak ładnie chodzi |
zegarka nie widziałem na oczy ale jeżeli tak chodzi w każdej pozycji to pewnie poszła sprężyna jak pisał kaido a nie włos na balansie. A jak sprężyna to mógłbyś spróbować sam pokombinować świetna zabawa...no chyba że zgubi się jakaś część zegarka... to wtedy fajnie nie jest