Ostatnio ponownie zerknąłem na stronę Steinharta i spokojnie polookałem na ich nurki - kurka - maja kilka fajnych modeli, dodatkowo wydaja się być wycenione dość dobrze...
Co o nich myslicie? Ciekawi mnie ich mala popularność u nas, mimo, że sporo osób lubi np. SUBy...
Przyzwoicie wycenione są modele na 2893 z GMT:
42mm "GMT-OCEAN 1 BLACK":
44mm "OCEAN Forty-Four GMT BLACK":
a także Tritony na 2824:
30ATM
100ATM
ktoś z Was miał może jakiegoś z nich?;-)
Odpowiedz do tematu
: Nurki od Steinharta
:
Mnie się Tritony już od dawna podobają (na zdjęciach przynajmniej).
Ale nie ma w pomarańczy
Ale nie ma w pomarańczy
:
No ale masz pomarańczowe akcenty w tysięczniku - do tego pasior i jedziesz... No i tam paseczki 24mm... Tylko nie wiem czy ogólnie ten zegar nie jest za wielki...
:
Ten ostatni mi się podoba.
:
No ostatni jest ładny
:
Nie chcem akcentów!
Chcem pomarańczkę!!!
A poważnie, to dla mnie już spory wydatek - i przed takim rad bym jednak przymierzyć.
Spinner napisał/a: |
No ale masz pomarańczowe akcenty w tysięczniku - do tego pasior i jedziesz... No i tam paseczki 24mm... Tylko nie wiem czy ogólnie ten zegar nie jest za wielki... |
Nie chcem akcentów!
Chcem pomarańczkę!!!
A poważnie, to dla mnie już spory wydatek - i przed takim rad bym jednak przymierzyć.
:
...ostatni podobał mi się od zawsze
:
Kwestia tylko ile ma "lug to lug" bo to ekstremalny dośćzegar chyba - paski 24mm, 45mm średnicy... Mi też baaardzo podchodzi:-0
:
a jeszcze jak zobaczycie jak ten ostatni świeci to już w ogóle z galotów wyskoczycie
zdjecie jumane
zdjecie jumane
:
...tak wygląda na 21 cm nadgarstku
:
O żesz... To bydle:-(
:
Chyba właśnie zostałem uleczony z niego.
:
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2011-03-09, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Mam 18, sprawdziłem, że do 47 mogę nosić . Tylko, że tam jest ETA, a trzymam się filozofii "no swiss".
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2011-03-09, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale mówisz o średnicy zegarka czy lug to lug?
:
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2011-03-09, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Średnicy bez koronki, mam Ticino 47 oraz submersibla od Parnisa też w 47. Ten sub to jest dopiero bydlę, jest na styk.
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2011-03-09, 11:21, w całości zmieniany 1 raz