Witam
A to moj aquator jedyny zegarek w mojej kolekcji na prąd, 100 metrowy zakrecana koronka . Dostalem go na 18 te urodziny a wiec sluży mi 16 lat pierwsze kilka lat był oszczedzany a póżniej zostal zegarkiem do pracy w dni powszednie .
Odpowiedz do tematu
: AQUATOR
:
Bardzo dobry dekiel!
:
Aquatora sprzedawał kiedys Zibi,kupiłem sobie wtedy chrono,fajna stalowa kwarcowa maszyna.
:
Powiem wam ze naprawde nie jest oszczedzany i cały czas działa bateria trzyma 3 lata
tak jak zauwazył Rudolf az sie ztarlł od spodu naciencia na koronce sa praktycznie plaskie
tak jak zauwazył Rudolf az sie ztarlł od spodu naciencia na koronce sa praktycznie plaskie
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-01-15, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
nie sądziłem, że ktoś kiedyś wspomni tą zacną markę!
Mój został kupiony właśnie w ZIBI jeszcze w ogólniaku, również ma zatem gruuubych kilkanaście lat. Trzyma się znakomicie, a wykorzystuję go czasami niemal zamiast młotka...
Mój został kupiony właśnie w ZIBI jeszcze w ogólniaku, również ma zatem gruuubych kilkanaście lat. Trzyma się znakomicie, a wykorzystuję go czasami niemal zamiast młotka...
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-01-15, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Kto jeszcze ???????????????????????
:
Nie wiem czemu ten Twój to chromiak a nie stalówka?podróba
Oglądałem w Zibi całą ich kolekcje (wtedy to był BUM przedwakacyjny) rok 2000
-11 lat temu i z tego co pamiietam same stalowe koperty,wszystkie- wr 100,
ciekawe modele -wspomniałem juz o chrono który wziałem i jeszcze jeden z dwoma elektronicznymi wyswietlaczami.
Oglądałem w Zibi całą ich kolekcje (wtedy to był BUM przedwakacyjny) rok 2000
-11 lat temu i z tego co pamiietam same stalowe koperty,wszystkie- wr 100,
ciekawe modele -wspomniałem juz o chrono który wziałem i jeszcze jeden z dwoma elektronicznymi wyswietlaczami.
:
Zegarek był napewno kupowany w 1995 r przed 28 maja bo ta data jest data moich osiemnastych urodzin a to był prezent . I wtedy nie zastanawiałem sie czy to podróba czy tez nie a jak podróba to strasznie twarda
:
Myśle ze to chyba nie podróba tak wyglada srodek ,piekny nie jest
:
Swojego kupiłem pięć lat po tobie,więc moze zmienili materiały.
:
Lejecie miód na moje serce-miałem dwa,jednego sprzedałem ,a drugiego mi ukradli.To chyba jedyna marka którą wspominam z łezką w oku.W żółtym diwerku na gumie brałem ślub....9lat temu. Jestem pewien że ten żółty miał kopertę od skx 007.
:
Mam,takie "normalne" np. z wesela ,spróbuję coś zmajstrować
:
może podobny wzór koperty a wymiarowo mniejszy...
Odpowiedz do tematu
MirekL napisał/a: |
Jestem pewien że ten żółty miał kopertę od skx 007. |
może podobny wzór koperty a wymiarowo mniejszy...