Panowie, czy ta tarcza to oryginal czy malowanka?
pozdr
strix
Odpowiedz do tematu
: malowanka?
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-12-08, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie to oryginał, to już noworosyjski komandir - w tych na tarczy może pojawić się wszystko.
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-12-08, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
OK, a nie jest tak, ze wszystkie jakie by nie byly zawsze maja punkty lumy przy indeksach?
POzdr
strix
Karol Kłósek napisał/a: |
Według mnie to oryginał, to już noworosyjski komandir - w tych na tarczy może pojawić się wszystko. |
OK, a nie jest tak, ze wszystkie jakie by nie byly zawsze maja punkty lumy przy indeksach?
POzdr
strix
:
może indeksy (te większe kreski) są malowane lumą ?
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Tych odmian było jak psów, dla mnie oryginał.
:
Nie będąc orginalnym, też powiem że po mojemu to oryginał. Noworuski, więc wygląda jak kupa - ale oryginał.
:
Wyjdz i milcz jak do mnie mowisz
Mi sie podoba i sobie go kupie!!!
Gosc twierdzi ze to nos z 1980 r ale, jak rozumiem to niemozliwe /pomijam napis na deklu i pasku - moze byc z nowszego w sumie/?
s.
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-12-08, 10:21, w całości zmieniany 2 razy
ALAMO napisał/a: |
więc wygląda jak kupa |
Wyjdz i milcz jak do mnie mowisz
Mi sie podoba i sobie go kupie!!!
Gosc twierdzi ze to nos z 1980 r ale, jak rozumiem to niemozliwe /pomijam napis na deklu i pasku - moze byc z nowszego w sumie/?
s.
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-12-08, 10:21, w całości zmieniany 2 razy
:
A kupuj sobie, do woli - przecież to nie ja będę potem z kupą na ręku paradował
Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.
Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.
:
OK dzieki Panowie za cenne info - grunt, ze tarcza z normalnej produkcji to pewnie i jej jakosc bedzie OK - balem sie ze moze to z "drukarki" a na zdjeciach nie widac dokladnie jakosci wykonania.
Nic nie poradze, na tych zdjeciach mi sie spodobal - jakas skorka brazowa do niego i licze ze bedezadowolony - zobaczymy jak przyjdzie
Pozdr
s.
ALAMO napisał/a: |
Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła. |
OK dzieki Panowie za cenne info - grunt, ze tarcza z normalnej produkcji to pewnie i jej jakosc bedzie OK - balem sie ze moze to z "drukarki" a na zdjeciach nie widac dokladnie jakosci wykonania.
Nic nie poradze, na tych zdjeciach mi sie spodobal - jakas skorka brazowa do niego i licze ze bedezadowolony - zobaczymy jak przyjdzie
Pozdr
s.
:
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-12-08, 12:37, w całości zmieniany 1 raz
Niby tak wszystko ładnie się komponuje, chociaż takiej tarczy nigdy nie widziałem, ale czy to jest możliwe, żeby chromowany zegarek wyszedł z fabryki ze złotymi wskazówkami? Zaczynam mieć wątpliwości
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-12-08, 12:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Może i tak, ale ta tarcza bardzo przypomina mi te tarcze z ukraińskich molnii. W sumie to on nie jest nawet taki brzydki.
Odpowiedz do tematu
Svedos napisał/a: |
Jeśli pochodzi z czasów radosnej twórczości okresu transformacji to wszystko jest możliwe. |
Może i tak, ale ta tarcza bardzo przypomina mi te tarcze z ukraińskich molnii. W sumie to on nie jest nawet taki brzydki.