Odpowiedz do tematu
: Minimalizm (absolutny) w wydaniu LACO
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-12-23, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-12-23, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
jak dla mnie okropny,tarcze w porządku mechanizm też ale reszta bez sensu
:
A dla mnie piękne... Świetny jest ten niebieski akcent. Niepotrzebny zgrzyt to pasek (guma?).
Coraz więcej pojawia się zegarków na Miyocie 9015.
A i Laco pod nowym kierownictwem na szczęście się rozwija.
Coraz więcej pojawia się zegarków na Miyocie 9015.
A i Laco pod nowym kierownictwem na szczęście się rozwija.
:
Uszy absurdalnie przekombinowane
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
...bardzo mi się podoba brak przeciwwagi na wskazówkach, a uszy...no właśnie
:
A mnie wprost przeciwnie,przez brak przeciwwagi sekundnik wygląda dziwnie ale za to uszy fajne.
:
W sumie to się cieszyc, bo historycznie, to by mógł zagadać "Hande hoch, Polnische Banditen und Partizanen" ...
jslanina napisał/a: |
Coś nie gada do mnie... |
W sumie to się cieszyc, bo historycznie, to by mógł zagadać "Hande hoch, Polnische Banditen und Partizanen" ...
:
IMO wygląda jak tania reklamówka. Taka surówka, na która trzeba jeszcze logo Klienta trzepnąć i fruuu do ludzi jako gadżet.
:
Dobre
ALAMO napisał/a: | ||
W sumie to się cieszyc, bo historycznie, to by mógł zagadać "Hande hoch, Polnische Banditen und Partizanen" ... |
Dobre
:
Prosty i czytelny styl to mają Junghansy Max Bill, a to, to jest jakaś postmodernistyczna popierdółka .
Rudolf napisał/a: |
podoba mi się ten prosty i czytelny styl |
Prosty i czytelny styl to mają Junghansy Max Bill, a to, to jest jakaś postmodernistyczna popierdółka .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
...To prawdziwa sztuka zaprojektować zegarek prosty i jednocześnie przekombinowany w formie.
A ta guma tu pasuje, jak kwiatek do kożucha.
Dziwaczny zegarek.
A ta guma tu pasuje, jak kwiatek do kożucha.
Dziwaczny zegarek.
:
Cena mocno przekombinowana...
Trochę wydaje mi się za gruby w stosunku do tych delikatnych wskazówek, mógłby być trochę bardzie płaski.
Odpowiedz do tematu
Svedos napisał/a: |
eeeeee, bardzo fajny zegarek, cena to i przekombinowana , ale zegarek jest spoko. |
Cena mocno przekombinowana...
Trochę wydaje mi się za gruby w stosunku do tych delikatnych wskazówek, mógłby być trochę bardzie płaski.