Nowy nabytek Seiko SNKF07-k1
Troszkę danych:
- koperta i bransoleta ze stali nierdzewnej
- mechanizm automatyczny kaliber: 7S26 (21 kamieni)
- wodoszczelność do 100m
- szkło hartowane mineralne typu Hardlex
- szybka zmiana daty
- średnica: ok. 43mm koperta, 46mm z koronką
- wysokość: ok. 11mm
KRÓTKO: jestpanbardzozadowolony
Odpowiedz do tematu
: Seiko SNKF07-K1
:
Podoba mi się to Seiko i to bardzo, gratulacje
tłumacząc z polskiego na nasze : nienawidzę Cię, hejt i wal się
tłumacząc z polskiego na nasze : nienawidzę Cię, hejt i wal się
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
z dwa lata temu ostrzyłem sobie kły na takiego BFS -a ale zawsze było za drogo , albo za daleko (nie miałem paypala) . Gratulacje i niech się nosi !
:
No zgrabny calkiem, nie powiem ze nie
Noze tez lubie
:
Ja bym mu zmienił tą bransoletę...
Pierwszy ten seikacz na tym forum właśnie na pasku prezentował się znacznie lepiej
Pierwszy ten seikacz na tym forum właśnie na pasku prezentował się znacznie lepiej
:
miałem ale sprzedałem, nieco za duży w uszach jak dla mnie (ok 52 mm ) i tak jakoś nie chciał leżeć dobrze..
ale piękny był!
ale piękny był!
:
Tarcza jest piękna, ale koperta nieergonomiczna. Zgadzam się więc z Cortenem.
:
...faktycznie trochę dużo, ale to nie zmienia faktu, że jest w dechę. Wsadziłbym go jednak na jakąś skórę...
corten napisał/a: |
nieco za duży w uszach jak dla mnie (ok 52 mm ) i tak jakoś nie chciał leżeć dobrze.. |
...faktycznie trochę dużo, ale to nie zmienia faktu, że jest w dechę. Wsadziłbym go jednak na jakąś skórę...
:
Duży On - fakt , miałem na pasku i bransolecie , ale powiem , że akurat na moim lichym nadgarstku dobrze sie układał.
:
odnośnie podobieństwa do Sammiego - dla mnie BFS jest odpowiedzią seiko na zapotrzebowanie na pamy. Trochę trąci, jak spojrzeć na niego centralnie od przodu..
:
A Ty nie sprzedałeś go potem Igorowi? Bo ja u Igora go przymierzałem.
jacjakuza napisał/a: |
Duży On - fakt , miałem na pasku i bransolecie , ale powiem , że akurat na moim lichym nadgarstku dobrze sie układał. |
A Ty nie sprzedałeś go potem Igorowi? Bo ja u Igora go przymierzałem.
:
Mi się nie podoba :> A co.
:
Odpowiedz do tematu
mi też, taki blink blink jakiś troszku.