Panowie, poszukuje takiego paska jak na poniższym zdjęciu:
Interesuje mnie kolor czarny, 19 mm.
Rozważę też inne opcje, oryginalny jakoś mi nie pasuje to tego zegarka
Pacjent:
Odpowiedz do tematu
: Ogumienie.
Ostatnio zmieniony przez wues89 2023-07-08, 13:17, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez wues89 2023-07-08, 13:17, w całości zmieniany 2 razy
:
Niestety ani w jednym ani drugim sklepie nie posiadają paska o szerokości 19mm.
Chyba nic z tego nie będzie .
Chyba nic z tego nie będzie .
:
Albo kup 20mm i załóż taki. Z 20/19 nie mam doświadczenia, ale 22/21 ćwiczę dość regularnie. Ten nuras jest dość masywny, raczej nie będzie widać tego że pasek masz lekko ściśnięty.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Ostatecznie tak zrobię.
Czy masywny? Chyba nie, zależy do czego porównujemy? SKX007 zdaje się być większy.
Czy masywny? Chyba nie, zależy do czego porównujemy? SKX007 zdaje się być większy.
:
A czy 20 mm wejdzie z tymi teleskopami
Zwykłe na 100% tak.
Zwykłe na 100% tak.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Czegoś nie rozumie. Na stronie podają, że szerokość bransolet to 20mm, paska 19mm.
Mam rozumieć, że paski gumowe kupuję się o mniejszej szerokości?
https://pl.doxawatches.com/pl/collections/sub-200/products/sub-200-sharkhunter?variant=40716807176387
Mam rozumieć, że paski gumowe kupuję się o mniejszej szerokości?
https://pl.doxawatches.com/pl/collections/sub-200/products/sub-200-sharkhunter?variant=40716807176387
:
Wygląda jakby ostatnie ogniwo bransolety było węższe niż poprzednie. Albo Doxa coś skopała bo ta fotka to wskazuje na zerowe zainteresowanie producenta Zobacz jak wygląda bransoleta przy "12", komuś nie chciało się wyśrodkować.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Odpowiedz do tematu
Ehh, no popełnili błąd.
Jak wejdzie się na bransoletę jak osobny produkt to pisze 19mm. Nie dopatrzyli przy uzupełnianiu technikaliów
Jak wejdzie się na bransoletę jak osobny produkt to pisze 19mm. Nie dopatrzyli przy uzupełnianiu technikaliów