Odpowiedz do tematu
: Unitas się zatrzymał
Panowie co może być przyczyną, Unitas w Stenku się zatrzymał, nakręcam i nic nie rusza, balans chodzi, włos widać nie sklejony. Co może być
:
Źle napisałem, balans widać że nie uszkodzony, ale nie chodzi. Może gdzieś się namagnesował. Nie wiem co się stało.
:
Od namagnesowania by nie stanął.
To stary zegarek? Może po prostu ma już opory za duże i trzeba go wyczyścić.
To stary zegarek? Może po prostu ma już opory za duże i trzeba go wyczyścić.
:
Nie to ten Steinhart co go kupiłem. Jedynie co to sprawdziłem chód w aplikacji na telefonie może od tego
:
Jak nakręcasz to czujesz opór sprężyny, czy koronka obraca się lekko jak do przestawiania wskazówek?
Kiedyś w jednym składaku za krótko urżnąłem wałek i czasami nie dociskał dźwigni co nie pozwalało nakręcić sprężyny. Może masz to samo?
Kiedyś w jednym składaku za krótko urżnąłem wałek i czasami nie dociskał dźwigni co nie pozwalało nakręcić sprężyny. Może masz to samo?
:
No właśnie kręci normalnie, tak jak się nakręcało, dźwięk normalny.
:
Tak buja się, kilka razy i staje.
:
No cholera wie.
[ Dodano: 2021-10-31, 17:52 ]
Panowie ma ktoś ogarniętego zegarmistrza co by zobaczył co nie halo, wysłałbym zegarek jakby ktoś miał czas zanieść. Nie mam nikogo u siebie co by zajrzał.
[ Dodano: 2021-10-31, 17:52 ]
Panowie ma ktoś ogarniętego zegarmistrza co by zobaczył co nie halo, wysłałbym zegarek jakby ktoś miał czas zanieść. Nie mam nikogo u siebie co by zajrzał.
:
Jak nie znajdziesz nic bliżej to mam w 3 City majstra, który ogarniał mi nawet ciężkie przypadki.
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Odpowiedz do tematu
Ok to się odezwę jak nic nie znajdę. Dzięki