Ktos wie moze co to za werk siedzi w tym czyms:
http://shop24.aviator-wat...black::569.html
Pozdr
strix
Odpowiedz do tematu
: Thunderbirds Multi Pro automatic
:
Chiński ...
To jest "wariacja na temat" z multikalendarzem, zdjęcia są słabe ale z tego co widać jest to ten sam werk co np. w Olipai - wariacja ST6.
To jest "wariacja na temat" z multikalendarzem, zdjęcia są słabe ale z tego co widać jest to ten sam werk co np. w Olipai - wariacja ST6.
:
Warto zanabyc za te pieniadze zakladajac, ze zewnetrznie sie podoba? Z tego co widze to "najnizszy" mechanizm SG przynajmniej jesli chodzi o oznaczenia - wiadomo jak z jego jakoscia? Szukam cos podobniego, lub "czystego" pilota bez chrono i dodatkow ale total maks 42mm bez koronki. Moze cos doradzicie ladnego - /oczywiscie na mechanizmach chinskich/
Pozdr
strix
ALAMO napisał/a: |
Chiński ...
To jest "wariacja na temat" z multikalendarzem, zdjęcia są słabe ale z tego co widać jest to ten sam werk co np. w Olipai - wariacja ST6. |
Warto zanabyc za te pieniadze zakladajac, ze zewnetrznie sie podoba? Z tego co widze to "najnizszy" mechanizm SG przynajmniej jesli chodzi o oznaczenia - wiadomo jak z jego jakoscia? Szukam cos podobniego, lub "czystego" pilota bez chrono i dodatkow ale total maks 42mm bez koronki. Moze cos doradzicie ladnego - /oczywiscie na mechanizmach chinskich/
Pozdr
strix
:
Za te pieniądze nie. Lepiej zapolować na Parnisa Big Pilota na eBayu lub nabyc u któregoś Majfrenda.
Np u Jacksona
http://www.jacksontse.com/homagehome.html
strix napisał/a: |
Warto zanabyc za te pieniadze zakladajac, ze zewnetrznie sie podoba? |
Za te pieniądze nie. Lepiej zapolować na Parnisa Big Pilota na eBayu lub nabyc u któregoś Majfrenda.
Np u Jacksona
http://www.jacksontse.com/homagehome.html
Foch und Ch.
:
145 ojro bym w życiu nie dał - Olipai czy tam inna Orkina kosztuje 30 dolków ... Szkoda że takiego małego chcesz, bo w tej cenie można się szarpnąć na Szanghaja pilota, a to już jest klasa
:
Za 145 ojro to można już wybrzydzać.
:
Nie warto imo ...
Mezalians ... Looknij TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-07, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Warto zanabyc za te pieniadze zakladajac, ze zewnetrznie sie podoba? |
Nie warto imo ...
Moze cos doradzicie ladnego - /oczywiscie na mechanizmach chinskich/ |
Mezalians ... Looknij TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-07, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Z tym że Mezalians jest sporo większy niż deklarowane max 42 mm...
:
Ale imo nie czuć tego rozmiaru na nadgarstku, koperta ładnie się układa, nie wygląda monstrualnie...
:
Po pierwsze, szukalem go jak sie pojawil watek - jest bardzo ladny. niestety nie znalazlem na jebaju ani w zadnym z e-sklepow.
Poza tym o ile szerokosc moze byc i 50 to lug to lug nie wiecej niz 52mm /Parnis power reserve to maks co jeszcze gra z moja reka/
Pozdr
strix
Tomek napisał/a: |
Ale imo nie czuć tego rozmiaru na nadgarstku, koperta ładnie się układa, nie wygląda monstrualnie... |
Po pierwsze, szukalem go jak sie pojawil watek - jest bardzo ladny. niestety nie znalazlem na jebaju ani w zadnym z e-sklepow.
Poza tym o ile szerokosc moze byc i 50 to lug to lug nie wiecej niz 52mm /Parnis power reserve to maks co jeszcze gra z moja reka/
Pozdr
strix
:
Na Zatoce ma go tylko jeden sprzedawca, burgeonwatches, ma akurat jedną sztuczkę, linka do aukcji TUTAJ , cenka wywoławcza $100 z szippingiem, zaloguj się przez Ebay.com (nie .pl), będeziesz miał opcję "Best offer", zaproponuj coś z przedziału $65 - $75 (pamiętaj tylko, że Best offer można złożyć tylko chyba 3 razy na jednej aukcji). Mój kupiłem za $80 z szippingiem, ale mogło coś podrożeć.
:
Mezalians to dobry , wybór , ja jeszcze nie mam. Czekam aż ktoś z rodzinki za wszelką cenę będzie chciał mi kupić jakiś ładny prezent zegarkowy
:
Tu bym się nie zgodził...to jeden z najgorzej się układających zegarków jakie miałem.
Pozbyłem się już pierwszego dnia po otrzymaniu!
Nic do niego nie mam ale te jego 44mm wyglądają jak jakieś monstrum 47mm lub więcej.
Tomek napisał/a: |
Ale imo nie czuć tego rozmiaru na nadgarstku, koperta ładnie się układa, nie wygląda monstrualnie... |
Tu bym się nie zgodził...to jeden z najgorzej się układających zegarków jakie miałem.
Pozbyłem się już pierwszego dnia po otrzymaniu!
Nic do niego nie mam ale te jego 44mm wyglądają jak jakieś monstrum 47mm lub więcej.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Odpowiedz do tematu
Na moim leży ok . Są różne nadgarstki ...