: Ball czy Seiko
Ot, taka rozkminka: nowy rok, nowy zegarek

Bardzo chciałem Ball'a, nawet z tą intencją sprzedałem 516 GL, ale ... moja słabość do Seiko daje o sobie znać.
Co myślita?
czy

:
Jak by to moja Żonka powiedziała "przecież one są takie same" weź "BALLA" bo jest mniej popularny
:
Jakie to są referencje? Bo te zdjęcia co wkleiłeś to straszna wujnia oba (zdjęcia nie zegarki). Jeśli wymiarowo to samo i cenowo też podobnie, to chyba skłaniałbym się w stronę Balla.
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ball fajniejszy i ma tryt.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Głos tylko na podstawie tych zdjęć. Seiko. Ball ma dziwnie umiejscowioną datę i brzydki sekundnik
lepsze jutro było wczoraj
:
Seiko to snowflake z linii Presage. Cenowo to Jakieś 1700 zł i 5500 za Balla (piszę o cenie widocznej na necie, ew jakiś rabat)
:
Piłka za tryt.
[ Dodano: 2020-02-02, 14:28 ]
I zapewne dupeczkę ma piękną.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Skoda czy Alfa oto jest pytanie
:
Piłki do Alfy bym nie porównał. Tym bardziej Seiko do Skody.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mój głos na Seiko - po prostu ładniejsze
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
U mnie będzie robił do garnituru/marynarka. Mam zagwozdkę. Ani tego, ani tamtego na żywo nie widziałem i raczej nie ma jak i gdzie.
:
Ktoś na KIZI to to Seiko pytał , może do rozważenia
https://www.keskisenkello...omatic-spb049j1

Ostatnio zmieniony przez satanic666 2020-02-02, 19:41, w całości zmieniany 1 raz