Nadejszła wiekopomna chwila , oto wstępne projekty zegarka tożsamego z Foka a będącego jej seryjną wersją , "patronem" jest Jospeh Conrad Korzeniowski i OTAGO.
Zegarki będą produkowane w dwóch wersjach kolorystycznych tarczy, czarno-pomarańczowa i czarno -grafitowa.
Odpowiedz do tematu
:
wow dzieki
:
Grafitowa ładna,no i ma zegarek plus za normalny sprzęt do pływania
:
A brąza jak nie było, tak nie ma...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Jak będzie wygladać koperta i bezel? Piaskowanie jakaś polerka miejscami?
:
Wielokrotnie juz o tym mówiłem, koperta będzie tożsama z kopertą FOKI, tylko grawer na deklu będzie inny i wypełnienie kwadracików na bezelu będzie białą luminową.
:
Ostatnio zmieniony przez winter 2012-05-18, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Svedos, chcialem sie tylko upewnic. Musze przyznac ze chyba to jest pierwszy zegarek, który mi się podoba z pomarańczowa tarczą. Pewnie wezmę i tak grafitowy - bardziej uniwersalny - ale połaczenie czarnego z pomaranczowym jest bezkonkurencyjne!
Ostatnio zmieniony przez winter 2012-05-18, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-05-18, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Svedos, a nie ma szans jakos ubrac bezela? Bo jakis on taki nagi... Niekolorowy... Moze czarny?
Cena mniej wiecej w okolicach Foki? Tak +/- 100 czy wiency?
Cena mniej wiecej w okolicach Foki? Tak +/- 100 czy wiency?
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-05-18, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2012-05-18, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie będzie czarnego bezla, on ma być taki "surowy".
Cena nie jest jeszcze ostatecznie ustalona, ale nie zapominajcie że FOKA miała cenę Forumową.
Cena nie jest jeszcze ostatecznie ustalona, ale nie zapominajcie że FOKA miała cenę Forumową.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2012-05-18, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie błagam... niech ten bezel zostanie taki czysty, stalowy. Moim zdaniem projekt jest skonczona całością Zwłaszcza wersja z pomarańczą. Ten grafit jest troche mało kontrastowy w stosunku do czerni..
:
Tarcza do mnie mowi... Ten bezel... W takiej formie... Hm, sam nie wiem. ZObacze jak wyjdzie.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez winter 2012-05-18, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Michał G., z czarnym bezelem jest już DiS. Trochę świeżości teraz w temacie bezeli
Ostatnio zmieniony przez winter 2012-05-18, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Czarny bezel strasznie pomniejszy optycznie zegarek - a cel był odwrotny
Cena będzie wyższa niż FOKI. Forumowa będzie na poziomie Foki.
Michał G. napisał/a: |
Svedos, a nie ma szans jakos ubrac bezela? Bo jakis on taki nagi... Niekolorowy... Moze czarny?
Cena mniej wiecej w okolicach Foki? Tak +/- 100 czy wiency? |
Czarny bezel strasznie pomniejszy optycznie zegarek - a cel był odwrotny
Cena będzie wyższa niż FOKI. Forumowa będzie na poziomie Foki.
:
pomarańczka miodna
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
ALAMO, masz racje, nie pomyslalem, ze faktycznie go pomniejszy... Coz, to tylko projekt. Przypuszczam, ze na zywo bedzie super.
Szkoda, ze nie zostala wybrana druga wersja w jakiejs zieleni, badz blekicie... Aczkolwiek pewnie to kwestia zalozen biznesowych, grafit uniwersalny i sie predzej sprzeda niz inne kolorki. Chyba, ze jeszcze jakies inne kwestie decydowaly o wyborze takiego, a nie innego koloru.
Szkoda, ze nie zostala wybrana druga wersja w jakiejs zieleni, badz blekicie... Aczkolwiek pewnie to kwestia zalozen biznesowych, grafit uniwersalny i sie predzej sprzeda niz inne kolorki. Chyba, ze jeszcze jakies inne kwestie decydowaly o wyborze takiego, a nie innego koloru.