Koledzy pomóżcie,
Poszukuje jakiegoś fajnego pudełka na 20 zegarków. Ktoś coś gdzieś? Byle nie za miliony monet
Odpowiedz do tematu
: Poszukuje pudełko na 20 zegarków
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Krakowski z 50 zł
Machu napisał/a: |
A tak konkretniej to jaki budżet |
Krakowski z 50 zł
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, FOKJU
Budżet nieokreślony. Chciałbym tak koło 200...
Budżet nieokreślony. Chciałbym tak koło 200...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, na 20 zegarków
Po wuja Ci tyle tego złomu. Nosisz raptem 3 sztuki.
Po wuja Ci tyle tego złomu. Nosisz raptem 3 sztuki.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
a dlaczego nie pudła na 100 zegarków, znając zasobne zbiory pewnych forumiaków to pewnie i takie nie spełniały by pokładanych nadziei w pakowaniu...
:
Ja mam pudełko-walizkę Tech Swiss i mogę polecić, ale w tej cenie nie znajdziesz https://www.techswiss.com/watch-boxes/
:
Wbrew pozorom nie noszę może tylko dwóch sztuk
Dorian06 napisał/a: |
Michał, na 20 zegarków
Po wuja Ci tyle tego złomu. Nosisz raptem 3 sztuki. |
Wbrew pozorom nie noszę może tylko dwóch sztuk
:
Widziałem to pudełko, ale jednak chciałbym aby wszystkie były „na wierzchu”, a nie schowane w szufladzie
Goman napisał/a: |
Michał, mam z tej firmy i jestem zadowolony
https://www.amazon.de/Fei...&_encoding=UTF8 |
Widziałem to pudełko, ale jednak chciałbym aby wszystkie były „na wierzchu”, a nie schowane w szufladzie
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-08-28, 07:41, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze takie spostrzeżenie mam - takie pudełka średnio nadają się do wożenia zegarków na spotkania. Imo najlepsze jest pudło w formie walizki (nie drewniane) i bez żadnej szyby w pokrywie
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-08-28, 07:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Machu, ale pudełko leży na komodzie przez 360 dni w roku, raczej nie będę kupował walizki dlatego, że dwa razy do roku jeżdżę na zloty. Poza tym - w samochodzie nie ma znaczenia w czym one są. A tak w ogóle to od paru zlotów jeżdżę bez zegarków
:
Jak komu wygodnie - u mnie na komodzie leży walizka, jak jadę na zlot to tylko ją zamykam i do torby
:
Odpowiedz do tematu
Goman, a przegródki nie są za małe?