Wśród Glasfjutowców jest sobie firma Bruno Söhnle. Robi automaty, ale także kwarce. I kilka z nich chcę wam pokazać:
Co wy na to? Przezroczysty dekiel w kwarcach? Hmm... W sumie wygląda to ciekawie...
Odpowiedz do tematu
: Kwarce Bruno Söhnle
:
Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-09-12, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Wygląda to równie ciekawie jak goły zad ekshibicjonisty zza krzaka w parku. Żeby coś takiego pokazywać to trzeba mieć opasłą teczkę na komisariacie i kartę stałego klienta w zakładzie psychiatrycznym.
Poza tym en face ten jest świetny
Poza tym en face ten jest świetny
Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-09-12, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
Glasjutte mogą wszystko.
:
Eleganty przyjeme, ale to obnażanie baterii jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Nie chcesz obejrzeć gołej Renaty?
:
Tego co Wujek Kuba pokazał ma świetną tarczę , łoł pierwszy raz widzę taki patent aby ktoś eksponował kwarcowy mechanizm
:
To in-housowe mechanizmy czy jakies ety?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Szczerze mówiąc jakby jakiś fajny grawer walnęli na tym mechanizmie, to czemu by bakterii nie pokazać
Super Podpis Bulwo
:
Jeden z tych zegarków do Pekina podobny.Znowu wredni naziści wzór zerżnęli bezczelnie.
:
Ano!
Heniek, to są podobnież mocno zmodyfikowane Ety.
Heniek, to są podobnież mocno zmodyfikowane Ety.
:
Mi się podobają i przeszkadza mi widok takiego mechanizmu kwarcowego jak ten , to eta widać od razu tylko zdobiona
:
Sa piekne mechanizmy kwarcowe,niektore warto pokazac.
Rolex 5035
GP 13500
VC 1202
Patek E 23-250 S C
Longines 6512 (moze nie o tyle piekny co spektakularny)
Rolex 5035
GP 13500
VC 1202
Patek E 23-250 S C
Longines 6512 (moze nie o tyle piekny co spektakularny)
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-09-12, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Wstrząsnął mną pierwszy z kolekcji Bruno Söhnle, super stylistyka, te wskazówki, koronka i jeszcze odpowiedni pasiorek
Co to dokładnie jest i za ile?
Co to dokładnie jest i za ile?
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-09-12, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Pewnie tak, widziałem, po ile chodzą radiowe Junghansy, przy nich nawet Seiko kosztuje nie tak wiele
Sprawdziłem pobieżnie, czarna wersja na bransolecie jest na chrono24 za 279 EURO. Gdyby była biała, to bym się poważnie zastanawiał. W czarnej kolorystyce wygląda gorzej, wskazówki się chowają.
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-09-12, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
hotwax napisał/a: |
Na pewno nie tanio napis Glashutte na tarczy i ten werk , wróże cenę mechanika z górnej półki |
Pewnie tak, widziałem, po ile chodzą radiowe Junghansy, przy nich nawet Seiko kosztuje nie tak wiele
Sprawdziłem pobieżnie, czarna wersja na bransolecie jest na chrono24 za 279 EURO. Gdyby była biała, to bym się poważnie zastanawiał. W czarnej kolorystyce wygląda gorzej, wskazówki się chowają.
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-09-12, 21:25, w całości zmieniany 1 raz