Nie wiem, czy nie wyważam otwartych drzwi, ale znalazłem fotografie z wystawy zegarków Rosji:
http://german242.com/articles/expo2009/expo.htm
O kurcze!
Odpowiedz do tematu
: Zdjęcia z wystawy ruskich
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Już gdzieś te fotki widziałem, ktoś wcześnie podawał linki, ale dobrego nigdy za wiele, dzięki Zinajda.
:
Ciekawe czy całe forum zebrane razem mogłoby pochwalić się takimi zbiorami? A właśnie padł kiedyś pomysł o jakąś wystawę zegarków ludzi z chinawatches? Ja chętnie bym coś dał od siebie i na taką wystawę się pisał i na pomoc przy niej również (gdyby była w Poznaniu) Większość z Nas o takich zegarkach może marzyć..
:
Ostatnio zmieniony przez spartasongo 2010-08-17, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
aha czyli tylko na tych spotkaniach, wiem że było w Poznaniu chyba rok temu a teraz?
edit; już widzę Zgierz
edit; już widzę Zgierz
Ostatnio zmieniony przez spartasongo 2010-08-17, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
:
Zinajda już kiedyś było, ale dzięki za przypomnienie
:
No pewnie na jesień też będa ...
spartasongo napisał/a: |
aha czyli tylko na tych spotkaniach, wiem że było w Poznaniu chyba rok temu a teraz?
edit; już widzę Zgierz |
No pewnie na jesień też będa ...
:
Motyla noga,ale kolekcja Fajny ten cedzaczek ochronny.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Było, ale to tak wspaniała fotorelacja, ze mozna ja przypominac i 10 razy - dziekuje
:
ja gdzieś wklejałem linki do galerii z tej wystawy ale zawsze można obejrzeć po raz drugi czy nawet trzeci
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-08-17, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Slava Tranzystor Spaceview?
A takich Wołn jak moje nie maja
A takich Wołn jak moje nie maja
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-08-17, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
No i znowu nie będę mógł spać !!!
Widziałem już zdjęcia z tej wystawy, ale teraz po kolejnym obejrzeniu ich znowu sobie uświadomiłem jaką malutką kroplą jest moja kolekcja wśród morza radzieckich zegarków.
No ale na pocieszenie zawsze mogę spojrzeć na moją Rakietę w kamieniu, której nie ma ani Phill, ani Gordon
Widziałem już zdjęcia z tej wystawy, ale teraz po kolejnym obejrzeniu ich znowu sobie uświadomiłem jaką malutką kroplą jest moja kolekcja wśród morza radzieckich zegarków.
No ale na pocieszenie zawsze mogę spojrzeć na moją Rakietę w kamieniu, której nie ma ani Phill, ani Gordon
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
...a na zdjęciach z tej wystawy to mi śmigłą taka, tyle że brązowa, a nie zielona
:
Na tej wystawie zielona też była, to są w większości (może wszystkie ?) zegarki jednego kolekcjonera: http://photofile.ru/users/ussr-watches/
Tylko na tej stronie widziałem fotki kamiennej rakiety - zielonej i brązowej.
Oprócz tych dwóch jest jeszcze jedna - moja
Tylko na tej stronie widziałem fotki kamiennej rakiety - zielonej i brązowej.
Oprócz tych dwóch jest jeszcze jedna - moja
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
i więcej ni ma, na całym naszym światku?