Wakacje w toku, a wakacje to czas zmian Tak więć
...Tarcza i koronka od tego:
...Koperta o tego:
...Nowy paseczek:
...do tego czarna klamerka w prezencie od Dolińskiego, trochę polerki i liftingu... OTO WAKACYJNA RAKIETA BLACK-O-BLUE MOTION (od razu z góry przepraszam za zdjęcia - naprawdę, lepszych zrobnić nie potrafię )
Odpowiedz do tematu
: Wakacyjna Raketa
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
...co do zdjęć, to wygląda ten szum jakby za duże ISO było
...a zegarek kompletnie nie moja bajka, ale jestem podobnego zdania co kadarius
...a zegarek kompletnie nie moja bajka, ale jestem podobnego zdania co kadarius
:
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-07-16, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Gdyby pasek był mniej oczojeb..... to może bym skomentował a teraz widzę tylko pasek
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-07-16, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Jestem takiego samego zdania...kolor wg. mnie jest tragiczny..chyba, że atakujesz jutro do stolicy na paradę to będzie jak znalazł : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Nie widzę nic, bo pasek wali po oczach i wiedzę tylko błękit
hotwax napisał/a: |
ta rakietka nadaje się na zegarek wakacyjny ma przecież order słoneczny na tarczy |
Nie widzę nic, bo pasek wali po oczach i wiedzę tylko błękit
:
Pasek do kosza...albo na imprezę
:
Bo to kompozycja Swissa...
:
A ja tam Ojca Dyrechtóra będę bronił, bo napisał przeca, że to wakacyjna kompozycja, tak? A w wakacje różne rzeczy się dzieją, tak...?
:
To już mu współczujmy tych różnych rzeczy, które mu się mogą przytrafić za sprawą tego błękitka
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Dobra,to może parę słow wyjaśnienia:
1. Mam dziewczynę, jestem z nią już dosyć długo i bardzo ją kocham To tak na wstępie, jakby ktoś w to wątpił
2. Nie planowałem tworzenia tego moda, jednakże gdy przyszedł do mnie model z czarną tarczą w tejże czarnej kopercie nie wiedzieć czemu zegarek się zatrzymywał. Dopiero w momencie gdy przełożyłem cały werk z tarczą do koperty po Poljocie wszystkozaczęło być cacy, no ale została czarna koperta i trzeba było jakoś to wykorzystać.
3. Koperta w której pierwtonie znajdowała się owa błękitna tarcza wraz z werkiem była jak widać na zdjęciu w ciemnoniebieskiej kopercie wykonanej z... plastiku... no i co tu dużo mówić, była brzydka i połamana, także wydaje mi się iż z tych dwóch dawców model finalny prezentuje się najlepiej
4. Pasek jak to pasek, ciemnawoniebieski (na fotach tego nie widać - sorry, nie umiem lepiej ) ale mimo wszystko cały zegarek z tym paskiem bardzo dobrze pasuje do granatowego polo, ponadto jestem przekonany że tak jak w przypadku kilku innych moich zegarków, na najblizszym spocie z całą pewnością znajdzie wśród Was kilku fanów (ta jak to było w przypadku chociażby Szerszenia )
1. Mam dziewczynę, jestem z nią już dosyć długo i bardzo ją kocham To tak na wstępie, jakby ktoś w to wątpił
2. Nie planowałem tworzenia tego moda, jednakże gdy przyszedł do mnie model z czarną tarczą w tejże czarnej kopercie nie wiedzieć czemu zegarek się zatrzymywał. Dopiero w momencie gdy przełożyłem cały werk z tarczą do koperty po Poljocie wszystkozaczęło być cacy, no ale została czarna koperta i trzeba było jakoś to wykorzystać.
3. Koperta w której pierwtonie znajdowała się owa błękitna tarcza wraz z werkiem była jak widać na zdjęciu w ciemnoniebieskiej kopercie wykonanej z... plastiku... no i co tu dużo mówić, była brzydka i połamana, także wydaje mi się iż z tych dwóch dawców model finalny prezentuje się najlepiej
4. Pasek jak to pasek, ciemnawoniebieski (na fotach tego nie widać - sorry, nie umiem lepiej ) ale mimo wszystko cały zegarek z tym paskiem bardzo dobrze pasuje do granatowego polo, ponadto jestem przekonany że tak jak w przypadku kilku innych moich zegarków, na najblizszym spocie z całą pewnością znajdzie wśród Was kilku fanów (ta jak to było w przypadku chociażby Szerszenia )
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
Odpowiedz do tematu
Wogóle się Swiss nie przejmuj tymi melepetami - ja mam taki pasiorek przy Zimie "Frank sinatra" - i wygląda czad!