Szukam czegoś podobnego do:
albo
Najchętniej kupiłbym używkę tego Stenka, albo Vintage military, bo na Omegę nie ma co liczyć za takie pieniądze. Na nowego za 2 tys. się małżonka nie zgadza.
Przymierzałem Seiko FFF, ale jakoś nie przemawia do mnie.
Znalazłem wczoraj jeszcze coś takiego:
Tylko, że nic nie podają nt. wodoszczelności i do tego kwarc. Już nawet kwarc bym przebolał, gdyby miał zakręcaną koronkę.
Zegarek chcę na bransolecie.
Macie jakieś propozycje?
Odpowiedz do tematu
: Diver w stylu wintydż
Ostatnio zmieniony przez Lotnik 2016-01-05, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Lotnik 2016-01-05, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Chyba Zbych jakiegoś wintydżowego divera na kizi sprzedaje za nieco niższą kwotę.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2016-01-05, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
tak, tak Zbyś opyla cichaczem u Kiziaków ładnego diverka z lat 60-tych
zamiast u nas i taniej
zamiast u nas i taniej
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2016-01-05, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Ano, Provitę:
http://zegarkiclub.pl/for...ne-grand-seiko/
Widziałem ten zegarek na żywo, ładny jest.
http://zegarkiclub.pl/for...ne-grand-seiko/
Widziałem ten zegarek na żywo, ładny jest.
Antisocial and faceless...
:
A jaki kolega Zbych ma nick na tym drugim forum? Bardziej zależałoby mi na współczesnej interpretacji klasycznych zegarków
:
Maras68, tu Zbych nie może bo ma belkę
Widać, że się regulaminu nie zna
Widać, że się regulaminu nie zna
:
Lotnik, poszukaj sobie na Zatoce Gigandetów, coś w stylu Stenka znajdziesz. Kasa sporo mniejsza a jakość całkiem niezła ..
:
śnurek ma powyżej.
Lotnik napisał/a: |
A jaki kolega Zbych ma nick na tym drugim forum? Bardziej zależałoby mi na współczesnej interpretacji klasycznych zegarków |
śnurek ma powyżej.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
ja mam luznego skindivera
:
Ja bym zmodował jakiegoś seikacza.
Skate or die!
:
Za 150 Prezydentów masz taki:
albo taki:
albo taki:
:
Ale wejście z nim do wody to już loteria ..
:
Jednak bardziej przemawiają do mnie zegarki inspirowane tymi klasycznymi, a wyprodukowane już w tym wieku. Na ten Gigandet muszę spojrzeć.
:
aleś ty marudny
:
Odpowiedz do tematu
Ano marudny Chyba będę się czaił na jakąś używkę Stenka.
Ostatnio wpadła mi w oko taka przeróbka Seiko
Tylko tak:
- zegarek ok 170$
- tarcza, wskazówki, ring wew., bezel, szkiełko plus ktoś mi to musi zmontować bo sam się nie znam. Ile takie coś może kosztować?
Nad tymi Alphami już kiedyś myślałem, no ale razi mnie ta oczywistość nawiązań do Omegi pod względem wyglądu i przekorna nazwa w stosunku do Omegi
Ostatnio wpadła mi w oko taka przeróbka Seiko
Tylko tak:
- zegarek ok 170$
- tarcza, wskazówki, ring wew., bezel, szkiełko plus ktoś mi to musi zmontować bo sam się nie znam. Ile takie coś może kosztować?
Nad tymi Alphami już kiedyś myślałem, no ale razi mnie ta oczywistość nawiązań do Omegi pod względem wyglądu i przekorna nazwa w stosunku do Omegi