Odpowiedz do tematu
: Ciągłe logowanie na CW
Od niedawna (nie zmieniając żadnych ustawień cookies etc w przeglądarce-firefox) za każdym razem wchodząc na forum, , muszę się logować. Nie "zapamiętuje mnie". Wcześniej nie było tego problemu. Na innych stronach nie muszę się logować za każdym razem, mój nick/hasło jest zapamiętany. Ktoś podpowie jak się z tym uporać? Wkurza mnie to trochę - za każdym razem muszę wpisać nazwę użytkownika i hasło
:
Ja tam już do tego się przyzwyczaiłem
:
Dziękuję - dam znać czy pomogło.
[ Dodano: 2013-03-21, 18:23 ]
Niestety lipton nadal ... Pozostaje się przyzwyczaić. Pozdrawiam i dziękuje za reakcję. Miłego popołudnia
[ Dodano: 2013-03-21, 18:23 ]
Niestety lipton nadal ... Pozostaje się przyzwyczaić. Pozdrawiam i dziękuje za reakcję. Miłego popołudnia
:
też tak mam, kiedyś Blaz poprawiał ale d...a z tego
Hogg napisał/a: |
Dziękuję - dam znać czy pomogło.
[ Dodano: 2013-03-21, 18:23 ] Niestety lipton nadal ... Pozostaje się przyzwyczaić. Pozdrawiam i dziękuje za reakcję. Miłego popołudnia |
też tak mam, kiedyś Blaz poprawiał ale d...a z tego
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-03-21, 23:04, w całości zmieniany 2 razy
Trzymanie logów i haseł w cache`u przeglądarki jest mało bezpieczne,tak samo opcja zapamiętywania na forum, no ale cóż lenistwo bywa największym ryzykiem.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-03-21, 23:04, w całości zmieniany 2 razy
Pozdro!!!
:
kaido2, Tu nie chodzi o zapamietywanie haseł nawet. Ja miewam problem tego rodzaju, że loguję się na forum, otwieram sobie wątek w nowej karcie i tam już musze się logować ponownie...
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-03-22, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Czyżby mobilka z T-Mobile?
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2013-03-22, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Można i u mnie spojrzeć w ustawienia? Bo ostatnio bywa tak, że co chwila jestem wylogowywany.
:
OK, dzięki
Będę testował
Będę testował
:
Rudolf, I u mnie mógłbyś sprawdzić w wolnej chwili
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
To jeszcze ja poproszę. Chociaż teraz jest trochę lepiej niż pół roku temu