Testowałem przez kilka dni - ale niestety pora oddać, więc pożegnalne fotki
Najlepszy zegarek Pawła, jaki widziałem
Odpowiedz do tematu
:
Ładny on jest ale niespecjalnie praktyczny.
Odczytać aktualny czas jednym zerknięciem pod mankiet chyba niespecjalnie daje radę?
Odczytać aktualny czas jednym zerknięciem pod mankiet chyba niespecjalnie daje radę?
:
Kwestia przyzwyczajenia.
Po kilku chwilach nie miałem z tym problemu.
Ja mam tak, że zwykle się orientuję, która może być godzina, a sprawdzam tylko ile minut przed lub po pełnej jest - więc i tak zerkam tylko na wskazówkę minutową.
Po kilku chwilach nie miałem z tym problemu.
Ja mam tak, że zwykle się orientuję, która może być godzina, a sprawdzam tylko ile minut przed lub po pełnej jest - więc i tak zerkam tylko na wskazówkę minutową.
:
Pewnie tak jak mówisz.
Regulator nie taki problem, najgorzej jest w zegarkach z dwudziestoczterogodzinną tarczą, toto wkurza nieustannie, nie daje się tego na co dzień używać na zmianę z "normalnymi"
Regulator nie taki problem, najgorzej jest w zegarkach z dwudziestoczterogodzinną tarczą, toto wkurza nieustannie, nie daje się tego na co dzień używać na zmianę z "normalnymi"
:
Dekiel, tarcza - śliczne. Koperta... mnie osobiście nie pasują takie mocowania paska (tj. na grubych śrubach).
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
hulelam, możesz zamówić bez śrub
Ja akurat tak chciałem
Zresztą na klamerce też mam śruby.
Ja akurat tak chciałem
Zresztą na klamerce też mam śruby.
:
Odpowiedz do tematu
Jak kiedyś będzie mnie stać . W takim razie - jest naprawdę perfekcyjny! Dzięki za pokazanie.
zdrawki
zdrawki
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.