Naszło mnie na nurka od Hamiltona. Wybór z tych poniżej - lewy i środkowy, bo prawy już niedostępny. Nie jestem przekonany, bo jest kilka rzeczy które mi nie pasują, ale z drugiej strony jest kilka smaczków jak na przykład ażurowa "ramka" na której zawieszona jest koperta właściwa, czy ciekawa tarcza z wieloma H i z zerem zamiast dwunastki.
Nie znalazłem zbyrt wielu zdjęć użytkowników ani jakiś recenzji w językach ludzkich więc zakup byłby trochę w ciemno
Szary z pomarańczą czy czarny na kajdanie?
A może jakaś inna alternatywa? Tylko nic oklepanego proszę
Budżet podobny do ceny Hamiego czyli maks 2500 pln.
Szpamujcie kumotrowie
Odpowiedz do tematu
: Dlaczego nie, a jeśli tak to dlaczego i który?
Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2015-02-08, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Sentinel 2015-02-08, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Może Bulova Precisionist i kasa zostanie na drugi tańszy
hej ho
:
Pierwszy najładniejszy.
:
Zegarki z "dziurawą" kopertą fajnie wyglądają na zdjęciach katalogowych. Na ręku już nie konieczie. Przez dziury wyłażą włosy i wygląda to moim zdaniem takse.
Albo ja już za stary jestem na takie ekstrawagancje
Albo ja już za stary jestem na takie ekstrawagancje
:
Velmer,
Te Bulovy są strasznie wielkie, a to dość mocno ogranicza grupę odbiorców.
Te Bulovy są strasznie wielkie, a to dość mocno ogranicza grupę odbiorców.
:
Jak toś ma 18-20 w nadgarstku to jaki powinien mieć maksymalnie dobrany wielkśsciowo zegarek ?
hej ho
:
Zależy jakie lubi nosić. Ale 18-20 co już kawał łapy - powiedziałbym, ze powyżej przeciętnej troche
Velmer napisał/a: |
Jak toś ma 18-20 w nadgarstku to jaki powinien mieć maksymalnie dobrany wielkśsciowo zegarek ? |
Zależy jakie lubi nosić. Ale 18-20 co już kawał łapy - powiedziałbym, ze powyżej przeciętnej troche
:
Sentinel,
Przechodzilem podobny dylemat...
Generalnie mnie w Hamiltonie odrzuca plastikowy bezel i cena. Reszta wypas, to fakt!
Do poczytania tu:
http://www.czwarty-wymiar...p=779762#779762
A skończyło się tak:
Przechodzilem podobny dylemat...
Generalnie mnie w Hamiltonie odrzuca plastikowy bezel i cena. Reszta wypas, to fakt!
Do poczytania tu:
http://www.czwarty-wymiar...p=779762#779762
A skończyło się tak:
Skate or die!
:
prezesso,
Po jakimś czasie stwierdzam, że jednak nawet mi się podoba ta Twoja Orca.
Po jakimś czasie stwierdzam, że jednak nawet mi się podoba ta Twoja Orca.
:
O, jak miło!
Przymierzysz to ocenisz - Hegemonu akurat się strasznie uszy nie podobają.
Ale są rożne koperty na szczęście.
Przymierzysz to ocenisz - Hegemonu akurat się strasznie uszy nie podobają.
Ale są rożne koperty na szczęście.
Skate or die!
:
Mi się też widzi ta woda. Bardzo lubię Hamiltony ale jak chcesz nurka to kup Citizena Sentinel
http://www.amazon.com/Cit...c/dp/B00KBLQ6SI
Znajdziesz taniej.
http://www.amazon.com/Cit...c/dp/B00KBLQ6SI
Znajdziesz taniej.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
Ciężki temat nadałem. Minęły 24 godziny i tylko kilkanaście postów i mało propozycji
Z_bych, tego się też obawiam, a niestety nie ma zbyt wielu nadgarstkowych fot w sieci.
Velmer, dzięki za propozycje, ale sorry, obie jak kulą w płot. Pierwszy to klocek a ja nie mam nawet 18 cm obwodu. Drugi to chrono. A ja z założenia nie lubię chrono (z paroma wyjątkami, ale Bulova do niech nie należy). Poza tym nurek i chrono
prezesso, poczytałem. Ciekawy temat, pomyślę
kornel91, ten Citizen też mi chodzi po glowie, ale nie podobają mi się wskazówki (co jeszcze bem zdzierżył) ale ta narośl dookoło koronki to już mi kompletnie nie konweniuje. Temat powraca raz na kwartał i jeszcze się nie przekonałem. Poza tym od czasu zakupu Hamiltona Khaki Field podobają mi się zegarki z indeksami numerycznymi arabskimi i od takich zaczynam przegląd oferty. No i mam sentyment do Hamiltona
No ale nie zniechęcajcie się, mam czas
Z_bych, tego się też obawiam, a niestety nie ma zbyt wielu nadgarstkowych fot w sieci.
Velmer, dzięki za propozycje, ale sorry, obie jak kulą w płot. Pierwszy to klocek a ja nie mam nawet 18 cm obwodu. Drugi to chrono. A ja z założenia nie lubię chrono (z paroma wyjątkami, ale Bulova do niech nie należy). Poza tym nurek i chrono
prezesso, poczytałem. Ciekawy temat, pomyślę
kornel91, ten Citizen też mi chodzi po glowie, ale nie podobają mi się wskazówki (co jeszcze bem zdzierżył) ale ta narośl dookoło koronki to już mi kompletnie nie konweniuje. Temat powraca raz na kwartał i jeszcze się nie przekonałem. Poza tym od czasu zakupu Hamiltona Khaki Field podobają mi się zegarki z indeksami numerycznymi arabskimi i od takich zaczynam przegląd oferty. No i mam sentyment do Hamiltona
No ale nie zniechęcajcie się, mam czas
If in doubt, FLAT OUT!!!