2 g-shock
Odpowiedz do tematu

: 2 g-shock
który:
1.

2.

Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Mojemu synowi bardziej się podoba katiusza.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Mam czerwona dwójkę i cały czas bardzo lubię ten zegar.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
a moze klasyka:

bo bym odkupił :D

Cytat:
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki

-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
nieee...kup, do mundurka będzie pasował;) one na alle po 2 paki chodzą, fajniejsza jest wersja z żółtymi dodatkami

Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Bierz oba :))

Potem bedziesz mogl np. fotke obu naraz zrobic dla porownania... :D

IMO GA-150 najladniejszy z moich - i nie tylko z moich :) - duzych wskazowkowcow. Ma wszystko, co i inne GA.
Wady - niestety wyswietlacze widoczne wyraznie - ale za to bardzo, swietny kontrast - tylko w dobrym swietle. W nocy / bez oswietlenia zostaja wskazowki, no i nic nie nastawisz. A dioda siedzi tak, ze czasem za pierwszym razem nie zobaczysz obu wskazowek i trzeba swiecic znowu, obracac zegarek, itd.

Nastepny minus troche to fakt, ze wskazowki sa dosc szerokie, jest problem odczytac wskazania stopera, czy nastawic np. odliczanie o pewnych godzinach, bo zegarek trzeba przekrecac - i katy sie robia za duze, zeby sie dalo z sensem odczytac cokolwiek, do tego wyswietlacze siedza troche glebiej, niz w GA-100, czy -200.

Jak z tym mozesz zyc, to tylko polecic mozna.

GDF-100 - jeden z moich zegarkow idealnych, swietny modul, aktualny czas we wszystkich trybach, duzy, czytelny wyswietlacz, no i gadzety.
Nie robia go juz.

Dlatego zaczalbym od niego, bo GA-150 jest zdaje sie dosc nowy ;)

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
dzięki wielkie za porównanie. Biorę gdf;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum