Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Nowe nabytki (okołozegarkowe)
To jedziemy dalej ..
:
Jak widać znowu zakup wywołujący komentarze to był - pecha ma ten koleś...
Najpierw uretanowy pasior, teraz bullbary - hipster_zegar_pełną_gębą
Najpierw uretanowy pasior, teraz bullbary - hipster_zegar_pełną_gębą
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Fazi, z tym drutem ta dameczka nabiera lekko charakteru.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Fazi, wygląda kozacko z tą zbroją!!
Gdzie u sprawdzonego sprzedawcy można wyrwać tego G teraz najlepiej?
I jeszcze pytanie: Blaz miał do niego świetną bransoletę…podlinkujecie gdzie można taką nabyć?
Gdzie u sprawdzonego sprzedawcy można wyrwać tego G teraz najlepiej?
I jeszcze pytanie: Blaz miał do niego świetną bransoletę…podlinkujecie gdzie można taką nabyć?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
nie sam znajdź
w google wpisujesz gshock parts i szukasz strony z rozszerzeniem uk - to strona w Anglii z częściami do G
pisar napisał/a: |
Fazi, wygląda kozacko z tą zbroją!!
Gdzie u sprawdzonego sprzedawcy można wyrwać tego G teraz najlepiej? I jeszcze pytanie: Blaz miał do niego świetną bransoletę…podlinkujecie gdzie można taką nabyć? |
nie sam znajdź
w google wpisujesz gshock parts i szukasz strony z rozszerzeniem uk - to strona w Anglii z częściami do G
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol,
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
i zamów 2 rozmiary jak będą - przymierzysz, zostawisz ten pasujący a drugą odeślesz
tu masz leniwcze http://www.tiktox.com/cas...ml?limit=80&p=2
tu masz leniwcze http://www.tiktox.com/cas...ml?limit=80&p=2
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez pisar 2014-04-18, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Ciniol, poszedł spać! Natychmiast!!
A za linka dziękuję : )
A za linka dziękuję : )
Ostatnio zmieniony przez pisar 2014-04-18, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:30, w całości zmieniany 2 razy
ty mnie tu nie pacaj bo wykasuje ten link co podałem
co za naród, nawet dziękuje się człowiek nie doczeka
edit
no, zreflektował się melepeta
Prosze bardzo
co za naród, nawet dziękuje się człowiek nie doczeka
edit
no, zreflektował się melepeta
Prosze bardzo
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:30, w całości zmieniany 2 razy
:
Ciniol, dodałem dziękuje ślepcze : )
Jeszcze namiar na sprawdzonego sprzedawce samego zegarka by się przydał.
Jeszcze namiar na sprawdzonego sprzedawce samego zegarka by się przydał.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
żadne tam ślepcze - mijaliśmy się w pisaniu postów
a co do sprzedawcy to zależny jakiego chcesz G - część jest do ściągnięcia tylko z Japonii, bardziej "powszechne" z clicka, duty czy creation
a co do sprzedawcy to zależny jakiego chcesz G - część jest do ściągnięcia tylko z Japonii, bardziej "powszechne" z clicka, duty czy creation
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-04-18, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
:
To trzeba odrutowac żeby się nie rozlecialo?
Fazi napisał/a: |
Jak widać znowu zakup wywołujący komentarze to był - pecha ma ten koleś...
Najpierw uretanowy pasior, teraz bullbary - hipster_zegar_pełną_gębą Obrazek |
To trzeba odrutowac żeby się nie rozlecialo?
:
Ghostwheel, gratulacje kolejnych dwóch do kolekcji
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
... ta pierwsza klawa jak cholera, nosiłbym