coś mi się zdaje że się tu jeszcze nie chwaliłem (choć robiłem to na innych forach) więc dla potomności fotki moich lodówek. czemu po raz kolejny się chwalę?
BO LODÓWKI SĄ COOL
medical i panda
all black i rome
gold oraz blac&white
Sława medyczna została zakupiona jako FNN z paszportem i przywieszką, Panda w zasadzie FNN ale bez żadnych dokumentów. Reszta ewidentnie używana ale w bardzo dobrym stanie.
Pomimo tego że obie są dość rzadko spotykane i obie są w stanie rewelacyjnym to bardzo dumny jestem z wersji rome, której jeszcze na żadnym forum nie widziałem (ale ja mało widziałem )
Wciąż poluję na black&white w wersji z cyrylicą tak żeby był komplet z pozostałymi.
istnieje jeszcze wersja cepeliowa sławy medical:
prawdopodobnie była zrobiona w krótkiej serii na jakieś specjalne zamówienie (być może ktoś wie co znaczy ten skrót i godło?)
Mnie jakoś nie pasują takie malunki na tarczy ale i tak zapoluję
Odpowiedz do tematu
: Sława 2428 - lodówka
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2010-04-17, 15:41, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2010-04-17, 15:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Ja niestety też takiej nie posiadam, a chciałbym
To chyba najbardziej klimatyczne Sławki.
Mały hejcik ode mnie.
To chyba najbardziej klimatyczne Sławki.
Mały hejcik ode mnie.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Piękny zestaw Darek, tradycyjny stek wyzwisk w Twoją stronę
Ja jeszcze walczę ze swoimi, jak powrócą to też pokażę
Ja jeszcze walczę ze swoimi, jak powrócą to też pokażę
:
Ostatnio zmieniony przez pisar 2010-04-17, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Ale mi teraz cisnienie skoczylo...nie wiem co pisac, nie wiem...
O wiem...ja tez chce, chocby dwie z nich : )
MEGA gratuluje zacnego stadka!!
Jeszcze chcialbym spytac...jako ze chcialbym kiedys takowa Slave upolowac.Ile mozna za taka placic w dobrym stanie?? Tak by tez nie przeplacic bo jak czlowiek napalony to rozne glupstwa robi : )
O wiem...ja tez chce, chocby dwie z nich : )
MEGA gratuluje zacnego stadka!!
Jeszcze chcialbym spytac...jako ze chcialbym kiedys takowa Slave upolowac.Ile mozna za taka placic w dobrym stanie?? Tak by tez nie przeplacic bo jak czlowiek napalony to rozne glupstwa robi : )
Ostatnio zmieniony przez pisar 2010-04-17, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Jeszcze jedna rzecz dotycząca "lodówek".
Jeśli ktoś jeszcze takiej nie miał w/na ręce, to może nie wiedzieć, że jest to zegarek całkiem sporych rozmiarów.
Pamiętam, kiedy pierwsza lodówka przyszła do mnie, pomyślałem "jaka ona wielka".
I w odróżnieniu od przedmówców dodam, że cieszę się, że taki ciekawy zestaw jest w jednych rękach.
No bo ile lat można zazdrościć.
Jeśli ktoś jeszcze takiej nie miał w/na ręce, to może nie wiedzieć, że jest to zegarek całkiem sporych rozmiarów.
Pamiętam, kiedy pierwsza lodówka przyszła do mnie, pomyślałem "jaka ona wielka".
I w odróżnieniu od przedmówców dodam, że cieszę się, że taki ciekawy zestaw jest w jednych rękach.
No bo ile lat można zazdrościć.
Bawią się wszyscy?
:
Wszystko zależy od stopnia napalenia , ale jeżeli trafisz w dobry stanie w cenie poniżej setki będzie to dobry zakup.
pisar napisał/a: |
Jeszcze chcialbym spytac...jako ze chcialbym kiedys takowa Slave upolowac.Ile mozna za taka placic w dobrym stanie?? Tak by tez nie przeplacic bo jak czlowiek napalony to rozne glupstwa robi : ) |
Wszystko zależy od stopnia napalenia , ale jeżeli trafisz w dobry stanie w cenie poniżej setki będzie to dobry zakup.
:
Panda mi się najbardziej podoba potem lekarska... i te właśnie chciałbym mieć z tej kolekcji
:
O ile dobrze pamiętam, to nie tak dawno ktoś sprzedawał lodówki lekarskie na eBay.
I kosztowały coś w okolicach setki, ale zdaje się euro...
I kosztowały coś w okolicach setki, ale zdaje się euro...
Bawią się wszyscy?
:
Mój braciszek mnie tymi lodówkmi regularnie drażni
Zamieniłbyś je na jedną porządną lodówkę- może Amica ?
Zamieniłbyś je na jedną porządną lodówkę- może Amica ?
:
bardzo ładne lodóweczki. podoba mi sie taka kolekcja .
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-17, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
...kurczaki, w tej medycznej to tam się naprawdę coś odczytuje? Z medycznych rzeczy to tylko plasterek sobie naklejam
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-04-17, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-04-17, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Darek, za kolekcję lodówek hejt, hejt, hejt i jeszcze raz hejt
Medyczna, wiadomo to największy unikat, ale ze wszystkich najbardziej podoba mi się Panda.
Ja mam tylko dwie lodówki - nówkę gold w wersji eksportowej i medyczną
Maxio - medyczna ma skalę do mierzenia pulsu
Alamo, Amica w "Północnej Granicy" jest niepoprawna politycznie , ja mam na strychu nówkę nigdy nie wyjmowaną z kartonu radziecką Snajge.
Medyczna, wiadomo to największy unikat, ale ze wszystkich najbardziej podoba mi się Panda.
Ja mam tylko dwie lodówki - nówkę gold w wersji eksportowej i medyczną
Maxio - medyczna ma skalę do mierzenia pulsu
ALAMO napisał/a: |
Zamieniłbyś je na jedną porządną lodówkę- może Amica ? |
Alamo, Amica w "Północnej Granicy" jest niepoprawna politycznie , ja mam na strychu nówkę nigdy nie wyjmowaną z kartonu radziecką Snajge.
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-04-17, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!