Cześć,
ktoś, coś, gdzieś? Poszukuję szafiru z AR do małego Mako. Jedyne co znalazłem to na orientuhren, ale w cenie prawie nowego zegarka.
Będę wdzięczny za pomoc.
Odpowiedz do tematu
: Sapphire glass do Orienta Mako
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, pozwolisz, że się podepnę jak już o części do Orienta chodzi
A może ktoś wie gdzie pomarańczowy bezel albo samą wkładkę do Big Mako zanabyć?
A może ktoś wie gdzie pomarańczowy bezel albo samą wkładkę do Big Mako zanabyć?
:
Fixxxer, wkład bezela pewnie da się przez serwis sprowadzić. Dość elastyczni są jeśli chodzi o części. Ściągałem szkło do jednego OSa i całość wyniosła 50PLN, tylko trochę to trwało, bo takie zamówienia wysyłają razem ze swoimi na części serwisowe.
Michał, podobno pasuje szafir od Yobokies.
Michał, podobno pasuje szafir od Yobokies.
:
Ja wklad od bezela do Big Mako dostalem bezposrednio z Orient Japan, ale preferuja, zeby to zalawiac przez lokalnego dystrybutora. Mi wyslali za friko, bo w Irlandii nie ma oficjalnego dystrybutora.
Pozdrawiam
Eryk
Fixxxer napisał/a: |
Michał, pozwolisz, że się podepnę jak już o części do Orienta chodzi
A może ktoś wie gdzie pomarańczowy bezel albo samą wkładkę do Big Mako zanabyć? |
Ja wklad od bezela do Big Mako dostalem bezposrednio z Orient Japan, ale preferuja, zeby to zalawiac przez lokalnego dystrybutora. Mi wyslali za friko, bo w Irlandii nie ma oficjalnego dystrybutora.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Dzięki
Czyli Zodiaka trzeba uderzyć?
[ Dodano: 2014-12-12, 10:54 ]
Jak u lokalnego nie załatwię to pokombinuję Dzięki
Mariusz napisał/a: |
Fixxxer, wkład bezela pewnie da się przez serwis sprowadzić. Dość elastyczni są jeśli chodzi o części. Ściągałem szkło do jednego OSa i całość wyniosła 50PLN, tylko trochę to trwało, bo takie zamówienia wysyłają razem ze swoimi na części serwisowe.
|
Dzięki
Czyli Zodiaka trzeba uderzyć?
[ Dodano: 2014-12-12, 10:54 ]
Erolek napisał/a: | ||
Ja wklad od bezela do Big Mako dostalem bezposrednio z Orient Japan, ale preferuja, zeby to zalawiac przez lokalnego dystrybutora. Mi wyslali za friko, bo w Irlandii nie ma oficjalnego dystrybutora. Pozdrawiam Eryk |
Jak u lokalnego nie załatwię to pokombinuję Dzięki
:
Dzięki, spytam Harolda.
Mariusz napisał/a: |
Michał, podobno pasuje szafir od Yobokies. |
Dzięki, spytam Harolda.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Fixxxer, Poljot Euro jest autoryzowanym dystrybutorem w Polsce i z nimi trzeba rozmawiać
http://poljot.com.pl/shop...troller=contact
http://poljot.com.pl/shop...troller=contact
:
A może szkło też by załatwili
:
Raczej nie, szafir to aftermarketowe dobro, poljot może ci co najwyżej oryginalne wstawić.
Jakbyś wiedział ile od Harolda, to daj znać, może swojemu bym wymienił bo trochę porysowane jest.
Jakbyś wiedział ile od Harolda, to daj znać, może swojemu bym wymienił bo trochę porysowane jest.
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-12-12, 20:11, w całości zmieniany 2 razy
Niestety Poliot Euro odpisał, że ani bezel ani sam wkład nie występują jako części zamienne do Big Mako. Opcją jest zamowienie całej koperty, która kosztuje.....uwaga....540 peelenów
Czyli tyle co zegarek
Za to do czarnego zwykłego Mako bez problemu. Dziwna polityka:/
Czyli tyle co zegarek
Za to do czarnego zwykłego Mako bez problemu. Dziwna polityka:/
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-12-12, 20:11, w całości zmieniany 2 razy
:
To pisz do centrali. Bardzo pomocni są
:
szafir do malego mako ma yobokies:
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
beceen, wiem wiem, już jestem po słowie z haroldem, 60 dolków krzyczy