Przeglądając pliki w komputerze przypomniałem sobie o tych zdjęciach. Zegarek sprzedałem ponad rok temu, ale został na forum
Obiekt główny to kamienna Rakieta, dla niewtajemniczonych to zegarek męski jak na radzieckie czasy całkiem spory, średnica koperty to 40 mm.
screen capture windows 7
adult image sharing
free photo hosting
upload photos
Odpowiedz do tematu
: kamienna Rakieta
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
a ty tą kolekcję ożeniłeś wreszcie???
Co z GSem?
Co z GSem?
Skate or die!
:
Prezes, kolekcję to ja już ożeniłem kilka lat temu, a do GSa to mi za bardzo ręka schudła
:
Ta Rakieta to rarytas i to w takim stanie pięknym szkoda że takiej nie mam . Żałujesz Karol że już nie masz ?
:
Kamienną Rakietę, jak i inne zegarki które miałem, szkoda było używać ze względu na stan zachowania. Leżały w komodzie, poza mną nikt ich nie oglądał, w pewnym momencie zrobiło się ich za dużo i dalsze zbieranie nie miało sensu. Tego, że nie mam kolekcji nie żałuję ani trochę.
Żałuję tego, że w okresie kolekcjonowania nie kupiłem kilku zegarków z ówczesnej produkcji Poljota/Volmaxa, które bardzo mi się podobały, ale szkoda było mi wtedy wydać kilka setek, albo ponad tysiąc na zegarek do użytku, kiedy za te pieniądze mogłem mieć kilka, a nawet kilkanaście sztuk radzieckich NOSów do kolekcji. Dzisiaj zrobiłbym całkowicie odwrotnie.
Żałuję tego, że w okresie kolekcjonowania nie kupiłem kilku zegarków z ówczesnej produkcji Poljota/Volmaxa, które bardzo mi się podobały, ale szkoda było mi wtedy wydać kilka setek, albo ponad tysiąc na zegarek do użytku, kiedy za te pieniądze mogłem mieć kilka, a nawet kilkanaście sztuk radzieckich NOSów do kolekcji. Dzisiaj zrobiłbym całkowicie odwrotnie.
:
Ładna
:
Odpowiedz do tematu
zjawiskowa rakieta