Zawitałem wczoraj tak przy okazji do stacjonarnego sklepu z tanimi zegarkami i wypatrzyłem w bardzo atrakcyjnej cenie Tissota Visodate... znaczy sie cos do niego podobnego
Jest takze wersja z białą tarczą. Pomijając nietypowe uszy, fajny zegarek, ciężki, bransoleta z pełnych ogniw, nie potrafię określić czy koperta z szajsmetalu. Na ebayu kosztuje około 10 USD z free shipping.
Mają takze maryny
Odpowiedz do tematu
: Curren watch
:
Widziałem dwa egzemplaże zakupione przez kolegów "bo tanio". To jest szajsmetal. I ładnie toto wygląda tylko na fotkach i na żywo tak z około 2 metrów
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Bransoleta też? W porównaniu do Q&Q wypadł całkiem dobrze, dużo solidniej ze względu na bransoletę z pełnych ogniw.
kwater napisał/a: |
To jest szajsmetal. |
:
Nie wiem, może Curren ma serię HQ zegarków, ale nie chce mi się wierzyć, że za 10 dolków dadzą stalową pełną bransoletę...
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
W zastępstie pewnego PT Misia: egzemplarze egzemplarze egzemplarze
Widziałem dwa egzemplaże ... |
W zastępstie pewnego PT Misia: egzemplarze egzemplarze egzemplarze
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Za 10 USD, to nie jestem pewien, ale mam Fuyate (nie polecam, chyba, że jako ciekawostkę) coś za niecałe 20 USD, z jak najbardziej bransoletą stalową z pełnych ogniw.
Odpowiedz do tematu
Nie wiem, może Curren ma serię HQ zegarków, ale nie chce mi się wierzyć, że za 10 dolków dadzą stalową pełną bransoletę... |
John Smith