Takich kilka poglądowych
Szczególnie dla tych niektórych , co to im blado wyglądała na moich fotkach z tostera
Kolor jest niebieski - nie ciemny głęboki czy granatowy, tylko taki właśnie nieciemny
Dla zwizualizowania - jest to niemalże taki sam kolor jak forumowej koszulki, która wg producenta ma kolor azure (post #367 http://www.czwarty-wymiar...p=752172#752172 ), kto ma ten wie jaki, a dla innych fotki
Odpowiedz do tematu
: Aevig Huldra blue
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
muszę przymierzyć i chyba jakąś wyprzedaż zrobić, bo czuje, że jest moc...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
.............świetny nurek
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
ładny zegar i dla mojej śmiesznej łapki niezły rozmiar tylko wiem, że nie nosiłbym go za często ze względu na brak daty
niech się nosi
niech się nosi
:
Bardzo przyjemny, gratulacje
:
Jest diver, jest niebieski. Czego można chcieć więcej od zegarka ? Chętnie bym zobaczył "na żywo"... Zazdraszczam
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2014-07-08, 06:31, w całości zmieniany 1 raz
Świetny zegarek, idealny wręcz Coś mi mówi że za jakiś czas będzie ich sporo na forum.
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2014-07-08, 06:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Baardzo mi się podoba, gratuluję
Gdyby nie urlop i inne wydatki...
Fotki też fajne, w ogóle ciśnienie mi lekko podniósł ten zegar.
Gdyby nie urlop i inne wydatki...
Fotki też fajne, w ogóle ciśnienie mi lekko podniósł ten zegar.
:
goTomek, jaki on ma wymiar L2L?
:
Piękny zegarek- właściwie wszystko mi w nim pasuje: retro design, indeksy, wskazówki, rozmiar... Gdyby nie brak daty byłby ideał.
Osobiście, jako że ojczyzną Aeviga jest Holandia, chyba wziąłbym wersję pomarańczową
Osobiście, jako że ojczyzną Aeviga jest Holandia, chyba wziąłbym wersję pomarańczową
keep but care
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Wiem, widziałem- cena atrakcyjna, ale jednak ciągle wykraczająca poza mój skromniutki budżet
W każdym razie zegarek naprawdę zacny, goTomek- gratuluję zakupu.
W każdym razie zegarek naprawdę zacny, goTomek- gratuluję zakupu.
keep but care
:
L2L w sam raz: 46 mm także Woytec, nie denerwuj się, to maluszek
Dzięki panowie
Dzięki panowie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
ja też nie mogę się doczekać aż zobaczę, strasznie mi się podoba ten zegarek
już się oswoiłem z wizją kupna, teraz spróbuję z wielkością
nic, do czwartku
już się oswoiłem z wizją kupna, teraz spróbuję z wielkością
nic, do czwartku
:
Odpowiedz do tematu
Zakochałem się w tym zegarku od pierwszego wejrzenia i z każdym kolejnym zdjęciem mi się ten stan pogłębia. Przeskakuje kolejne miejsca na wishliscie.
goTomek, a nie założyłbyś mu (jej?) jakiegoś nato? Tak poglądowo. Coś z niebieskim najlepiej.
goTomek, a nie założyłbyś mu (jej?) jakiegoś nato? Tak poglądowo. Coś z niebieskim najlepiej.