: Potrzebne tanie chrono
Witam, po głowie chodzi mi Edifice i nawet chyba zdecydowałem się na konkretny model ale chciałbym usłyszeć opinię Kolegów w jakim kolorze, bo się waham?
1.
2.

Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2014-08-13, 09:33, w całości zmieniany 2 razy
:
Niebieskie
EDYTA: ankietkę sobie zrób
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-08-13, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
niebieski, coś się dzieje ciekawego na tarczy a tak to nudą wieje...
też nuda, ale to tylko opinia mojej skromnej osoby
"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
Omus, sam jesteś nudny
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, w tych "Twoich" brak alternatywy dla bransolety, a to pewnie zawijanka
:
kornel91, nudny może nie, ale jestem fanem błękitu na tarczy
"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
Niebieski, ten czarny jakiś smutny...
:
Tomek, tam nie ma zwijanki przynajmniej w 540. Bransolety w tych modelach są ok ja miałem EF-543D i była super:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
A mi ten czarny się podoba. Fakt, że spokojniejszy, ale czerwone wskazówki go ożywiają, a w niebieskim wszystkie na jedno kopyto.
:
Brałbym niebieskiego, choć muszę przyznać, że ten podchodzący pod Carrerę:
też wygląda całkiem fajnie.
keep

but care
:
Niebieski.
Czarny jest ......... czarny.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |