korci mnie jeden z sikorów w temacie.
[ Dodano: 2014-06-20, 09:30 ]
i Tissot
[ Dodano: 2014-06-20, 09:30 ]
najchętniej kupiłbym obydwa
Ale to niemożliwe
Odpowiedz do tematu
: Hamilton Jazz czy Tissot Visodate Milanais
zyj terazniejszoscia
:
Tissota miałem w ręku kilka dni temu. Obejrzałem dokładnie i powiem, że niczego mu nie brak. Trochę zraziła mnie tylko cena. Na ręku wygląda duuużo lepiej niż na zdjęciach. nie widziałem w necie zdjęć, które oddawałyby urodę tego zegarka.
Jeśli Hamilton jest w zbliżonej cenie, to wziąłbym jednak jego. Ciekawsza koperta i rzadziej spotykana marka. Tarcza wydaje się być super. Mimo wszystko jest też bardziej uniwersalny
Jeśli Hamilton jest w zbliżonej cenie, to wziąłbym jednak jego. Ciekawsza koperta i rzadziej spotykana marka. Tarcza wydaje się być super. Mimo wszystko jest też bardziej uniwersalny
:
Zbychu,
dzięki
Mam wrażenie, że mesh jest lepiej wykonany w Tissot, ale to tylko wnioskuję ze zdjęć
dzięki
Mam wrażenie, że mesh jest lepiej wykonany w Tissot, ale to tylko wnioskuję ze zdjęć
zyj terazniejszoscia
:
Chyba Hami fajniejszy
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
na razie 2 do 1
nie wiem tylko czy nie wkurzałby mnie brak sekundometra
nie wiem tylko czy nie wkurzałby mnie brak sekundometra
zyj terazniejszoscia
:
Hami fajniejszy, tylko ten brak sekundnika , trochę martwa tarcza.
:
Niemożliwe? Bierzesz Hamiltona i jeśli Twój wewnętrzny burak Ci pozwoli, dokupujesz Caluolę
.
.
A mój głos również na Hamiltona - ciekawsza koperta, a także pojedynczy datownik na godzinie 6 wygląda IMO lepiej niż ten w Tissocie.
zafop napisał/a: |
najchętniej kupiłbym obydwa Ale to niemożliwe |
Niemożliwe? Bierzesz Hamiltona i jeśli Twój wewnętrzny burak Ci pozwoli, dokupujesz Caluolę
.
.
A mój głos również na Hamiltona - ciekawsza koperta, a także pojedynczy datownik na godzinie 6 wygląda IMO lepiej niż ten w Tissocie.
:
Tissot
:
im bardziej się przyglądam, tym coraz mniej podoba mi się Tissot
zyj terazniejszoscia
:
Powiem tak, miałem Tissocika, sprzedałem jak głupi i wróciłem Tak jak powiedział Zbyszek, żadne zdjęcia nie oddają urody tego zegarka. Kapitalną robotę robi ścięty szafir dzięki czemu wskazówka sekundowa delikatnie się w nim załamuje. Miód
:
Tissocik jest ok. Miałem w ręku wersję na pasku, więc o bransoletkach się nie wypowiem.
Co do braku sekundnika - dołożysz sobie po gwarancji
No i przyjmą Cię do elitarnego klubu . A takie kontakty licho wie, kiedy mogą się przydać
Co do braku sekundnika - dołożysz sobie po gwarancji
No i przyjmą Cię do elitarnego klubu . A takie kontakty licho wie, kiedy mogą się przydać
:
A ja za Hamim Chociaż brak sekundnika to jednak problem
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Hamilton. Tarcza ze sloneczkiem. Ladna data. Fajne indeksy.
Nie dla Tissota ze względu na datę... Jest zbyt duza, za bardzo rzuca się w oczy. no i ta koronka... Jak doklejona..
Nie dla Tissota ze względu na datę... Jest zbyt duza, za bardzo rzuca się w oczy. no i ta koronka... Jak doklejona..
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
W tym zestawieniu brałbym hamiego... Data w tissocie ciut za duża
:
Odpowiedz do tematu
Zaden
Hamilton fajny, ale bez sekundnika, a Tissot takise.
Z tych dwoch, to Orient Bambino, a reszte wydac na piwo:
Fotka z netu
Pozdrawiam
Eryk
Hamilton fajny, ale bez sekundnika, a Tissot takise.
Z tych dwoch, to Orient Bambino, a reszte wydac na piwo:
Fotka z netu
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.