Wrzucałem niby w newsy i do Krzyśka Warda bo to jest marka związana z nim, ale myślę, że można wrzucić osobny temat.
https://youtu.be/ENKV97Pnep0
Marka stosunkowo młoda, korzystająca z całego doświadczenia Ch.Warda i mająca tę samą bazę produkcyjną. Projekt też moim zdaniem ciekawy.
https://tribus-watches.com/pages/303-squadron
Odpowiedz do tematu
: Tribus i dywizjon 303
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Santino,
Grubo poszli, nie?
Może się okazać, że najlepiej kapitalizujacym na historii związanej z Polską zegarkiem będzie produkt brytyjsko-szwajcarski.
Grubo poszli, nie?
Może się okazać, że najlepiej kapitalizujacym na historii związanej z Polską zegarkiem będzie produkt brytyjsko-szwajcarski.
:
Nieprawdopodobne...
:
Woytec,
Co jest nieprawdopodobne?
Co jest nieprawdopodobne?
:
Marketing.
Taka kasa za kawałek starej podkładki w zupełnie przeciętnym zegarku to mistrzostwo.
Taka kasa za kawałek starej podkładki w zupełnie przeciętnym zegarku to mistrzostwo.
:
Mi się ten projekt podoba. A znając wykonanie obecnych Ch.Ward (a to ta sama baza produkcyjna i te same fabryki) to nawet przy tej cenie ten zegarek się nie ma czego wstydzić.
:
Moim zdaniem projękt wybitnie przeciętny.
A co do robienia szumu wokół kawałka blachy, to mam breloczek do kluczy z amelinum w kształcie samolocika zrobiony z wręgi rozbitego Hurricane'a. Chyba piątaka mnie kosztował. Złomu z rozbitych samolotów na Wyspach jest na ciężarówki.
Pozdrawiam
Eryk
Szymon napisał/a: |
Mi się ten projekt podoba. A znając wykonanie obecnych Ch.Ward (a to ta sama baza produkcyjna i te same fabryki) to nawet przy tej cenie ten zegarek się nie ma czego wstydzić. |
Moim zdaniem projękt wybitnie przeciętny.
A co do robienia szumu wokół kawałka blachy, to mam breloczek do kluczy z amelinum w kształcie samolocika zrobiony z wręgi rozbitego Hurricane'a. Chyba piątaka mnie kosztował. Złomu z rozbitych samolotów na Wyspach jest na ciężarówki.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Też tak myśle. Z drugiej strony - trudno zrobić naprawdę oryginalnego pilota, a do tego te na klasyczne wzory wciąż sa chętni.
Erolek napisał/a: |
Moim zdaniem projękt wybitnie przeciętny. |
Też tak myśle. Z drugiej strony - trudno zrobić naprawdę oryginalnego pilota, a do tego te na klasyczne wzory wciąż sa chętni.
:
Otóż to.
Oglądając materiał reklamowy pomyślałem o ludziach modlących się do kawałka starego drewna bo im powiedziano, że pochodzi z krzyża na którym umarł Chrystus.
Mechanizm podobny
Erolek napisał/a: | ||
Moim zdaniem projękt wybitnie przeciętny. A co do robienia szumu wokół kawałka blachy, to mam breloczek do kluczy z amelinum w kształcie samolocika zrobiony z wręgi rozbitego Hurricane'a. Chyba piątaka mnie kosztował. Złomu z rozbitych samolotów na Wyspach jest na ciężarówki. Pozdrawiam Eryk |
Otóż to.
Oglądając materiał reklamowy pomyślałem o ludziach modlących się do kawałka starego drewna bo im powiedziano, że pochodzi z krzyża na którym umarł Chrystus.
Mechanizm podobny
:
Ciekawe z czego są tarcze z meteorytu
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Tarcze "z meteorytu" (z czego by nie były) przynajmniej wyglądają ciekawie ale kawałek zardzewiałej blachy pod deklem...
:
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2020-09-14, 12:40, w całości zmieniany 2 razy
Qrde myślałem, że po wstępie z Churchillem polecą z Aces High Iron Maiden
https://www.youtube.com/watch?v=Xg9aQvjMS60
https://www.youtube.com/watch?v=Xg9aQvjMS60
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2020-09-14, 12:40, w całości zmieniany 2 razy
:
Żeby sprzedać coś przeciętnego za nieprzeciętna cenę trzeba wymyślić do tego nieprzeciętną "mitologię". Tribus poszedł w blachę... i tak dobrze że bez przestrzelin czy innych "atrakcji" typu "pasek z nieotwartego w czasie skoku spadochronu" (nówka sztuka tylko raz używany)...
Woytec napisał/a: |
Tarcze "z meteorytu" (z czego by nie były) przynajmniej wyglądają ciekawie ale kawałek zardzewiałej blachy pod deklem... |
Żeby sprzedać coś przeciętnego za nieprzeciętna cenę trzeba wymyślić do tego nieprzeciętną "mitologię". Tribus poszedł w blachę... i tak dobrze że bez przestrzelin czy innych "atrakcji" typu "pasek z nieotwartego w czasie skoku spadochronu" (nówka sztuka tylko raz używany)...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Odpowiedz do tematu
wszystkie brzydkie, no w ostatezności te gmt ujdą. Farera mi przypominają.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT