Jakoś tak w nieodległych początkach mojego zajmowania się gromadzeniem zegarków trafiwszy na opis Radiomira Alpha na blogu Kumotra jslanina postanowiłem że skoro zegar wpadł mi w oko to nie ma na co czekać i trza zamawiać. Tym bardziej że przespana noc ugruntowała mnie w słuszności decyzji więc czym prędzej dokonałem zakupu na stronie sklepu. No i będzie już trochę ponad miesiąc jak miał miejsce przelew paypal, a kilkakrotna korespondencja z osobą po tamtej stronie ograniczyła się do zdawkowych odpowiedzi że już niebawem zegarek wyśle i póki co ani widu, ani słychu o zmianach statusu zamówienia. Czas leci i jeśli w ciągu najbliższych dni nie dostanę jednoznacznej odpowiedzi o wysyłce to chyba przyjdzie mi wycofać tego paypala czego bardzo nie chcę, bo zegarek tym bardziej mi się podoba im bardziej dociera do mnie świadomość że nic z tego nie wyjdzie, więc jeśli przelew wycofam to tym bardziej go nie wyślą
Więc zanim to zrobię wolę mieć ostateczną pewność że sprzedawca ściemnia i chciałbym wiedzieć czy kumotrowie dokonujący tam zakupów też odnosili wrażenie że nie są obsługiwani z należytą uwagą Może akurat tam mają taki sposób bycia? Dotychczasowe moje doświadczenia zakupowe w innych sklepach (creation, clicka, parnis) wskazują że sprzedawcy z kraju środka są nastawieni ku konsumentu chcącemu zakupić co nieco i raczej odpowiadają na korespondencję szybko i maksymalnie wyczerpująco. A tu takie coś. Nie wiem co o tym myśleć?
Odpowiedz do tematu
: Alpha Radiomir Chrono
:
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-03-16, 08:27, w całości zmieniany 2 razy
A może sznurka podasz? Żeby z herbaty nie wróżyć, a ktoś może już kupował w tym miejscu i ma doświadczenie, pozytywne lub negatywne.
Edyta: źle spojrzałem - sznurek jest
Edyta: źle spojrzałem - sznurek jest
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-03-16, 08:27, w całości zmieniany 2 razy
:
Tylko, że Alpha z tego co kojarzę obsługiwana jest przez "Amerykańca" a wysyłki idą z HK. Generalnie zamawiałem tam tylko i wyłącznie swojego Radiomirka i wtedy problemu z komunikacją nie było - tzn szybko dostałem tracking do swojej paczuszki
:
Odpowiedz do tematu
Oczywiście sorka (sroka?) za brak linka w treści. Chodzi o alpha-watch.com jest w podtytule a w tresci nie, ponieważ dopiero któraś z kolei próba wysłania posta zakończyła się powodzeniem. Wcześniej wyskakiwał błąd bazy danych i w sumie posta pisałem kilkarotnie.
Enyłej, do tego co pisał Słoniu to teraz jest już zmiana z obsługą bo do mnie pisał (pisała?) 回覆 a nie sojusznik z nato, a i to jak napisałem, bardzo zdawkowo.
Enyłej, do tego co pisał Słoniu to teraz jest już zmiana z obsługą bo do mnie pisał (pisała?) 回覆 a nie sojusznik z nato, a i to jak napisałem, bardzo zdawkowo.