Macie jakiś patent na dzwoniące/luźne maskownice bransolety?
W moim przypadku pacjent to Big Mako...
Odpowiedz do tematu
: Dzwoniące maskownice
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Emre, miałem ten sam problem w swoim Seiko, pomogło lekkie ściśnięcie maskownic tak aby lepiej dolegały do koperty.
:
na zegarku czy na zdjętej bransolecie? bo powiem szczerze, że dawno nie nameczyłem się tak jak przy zakładaniu z powrotem bransolety do Big Mako...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
Emre, wex kombinerki, zabezpiecz powierzchnie jakąś guma izolacja czy czyms i scisnij delikatnie maskownice na zegarku juz.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ja w big mako doginałem i pasowałm na zdjentej branzie bo tez dzwoniły ,i czesto musiałem wymieniac teleskopy bo sie krzywiły co chwila ,
:
To nie to dzwoni w BM, chodzi o to, że ta szpara na teleskop jest za luźna, znaczy trzeba delikatnie szczypczykami ścisnąć te dwie wystające, zagięte blaszki (zielone strzałki), ściskanie tego zaznaczonego czerwonymi niewiele daje.
Ale tak czy inaczej bransoleta w BM, znaczy maskownice to jest dramat i nie mam tego zegarka praktycznie wyłącznie z tego powodu. Idealnie nie dogniesz i będzie się roztenteges z czasem więc poprawiać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2014-02-24, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
Apa13 napisał/a: |
maskownice na zegarku juz. |
To nie to dzwoni w BM, chodzi o to, że ta szpara na teleskop jest za luźna, znaczy trzeba delikatnie szczypczykami ścisnąć te dwie wystające, zagięte blaszki (zielone strzałki), ściskanie tego zaznaczonego czerwonymi niewiele daje.
Ale tak czy inaczej bransoleta w BM, znaczy maskownice to jest dramat i nie mam tego zegarka praktycznie wyłącznie z tego powodu. Idealnie nie dogniesz i będzie się roztenteges z czasem więc poprawiać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2014-02-24, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
prawda, mi tez dzwonilo. Pomoglo docisniecie blaszek maskownic, tak jak Iks pokazal. Dociskaj na zegarku z juz zalozona bransoleta. Tylko zawin kombinerki w cos, bo latwo sie zsuwaja i rysuja - wiem z doswiadczenia
beceen | ***** ***