Odpowiedz do tematu
: Barbos, gdzie kupić?
Gdzie można kupić Barbosa w możliwie najprostszy sposób? Ostatni raz kupowałem poza krajem parę lat temu, sparzyłem się, i od tej pory nie miałem do czynienia z takimi zakupami.
: Re: Barbos, gdzie kupić?
Najszybciej to chyba na jebaju (ebay.com) i tutaj: http://www.barbos-watch.c...r-orange-mo-710
jaro19591 napisał/a: |
Gdzie można kupić Barbosa w możliwie najprostszy sposób? Ostatni raz kupowałem poza krajem parę lat temu, sparzyłem się, i od tej pory nie miałem do czynienia z takimi zakupami. |
Najszybciej to chyba na jebaju (ebay.com) i tutaj: http://www.barbos-watch.c...r-orange-mo-710
:
Najprościej? U mnie, ale to nie są Panie tanie rzeczy, oj nie są
jaro19591 napisał/a: |
Gdzie można kupić Barbosa w możliwie najprostszy sposób? |
Najprościej? U mnie, ale to nie są Panie tanie rzeczy, oj nie są
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
.
Szkoda, że tak mało modeli jest w automacie.
W sumie to bardzo ładne nurasy.
I wielkość odpowiednia
No a cena...
800 zł z małym haczykiem za nurasa na bransie w Mijocie z WR 500m, to może nie jest tanio, ale też nie jest to obiektywnie rzecz biorąc drogo.
Niestety nie znam tych zegarków i nie wiem jaka jest ich jakość.
Barney mi się podoba, ale widzę go tylko w kwarcu...
Szkoda, że tak mało modeli jest w automacie.
W sumie to bardzo ładne nurasy.
I wielkość odpowiednia
No a cena...
800 zł z małym haczykiem za nurasa na bransie w Mijocie z WR 500m, to może nie jest tanio, ale też nie jest to obiektywnie rzecz biorąc drogo.
Niestety nie znam tych zegarków i nie wiem jaka jest ich jakość.
Barney mi się podoba, ale widzę go tylko w kwarcu...
:
jerry, Ja tez swego czasu na Barneya polowałem- licytacje kończyły się na ok 150$, wiec duzo mniej niz te 800zł
:
Wystarczy przejrzeć zakończone licytacje, by zorientować się, na jaką kwotę ustawić Snajpera
http://www.ebay.pl/sch/ba...LH_Sold=1&rt=nc
Np Robur w licytacjach nie przekracza ceny 500 zł z szipem, Barney 450 zł z szipem.
http://www.ebay.pl/sch/ba...LH_Sold=1&rt=nc
Np Robur w licytacjach nie przekracza ceny 500 zł z szipem, Barney 450 zł z szipem.
:
Bardzo ładny ten Robur. Ciekawi mnie jak on świeci, dobrą ma lumę? Bo cena całkiem ok.
lepsze jutro było wczoraj
:
Ładnie, ale krótko Niestety indeksy są idealnie płaskie, więc szansa na relumowanie zerowa
pdrog napisał/a: |
jak on świeci, |
Ładnie, ale krótko Niestety indeksy są idealnie płaskie, więc szansa na relumowanie zerowa
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
THX za szybkie info. Te indeksy na zdjęciach wyglądają jakby w powietrzu wisiały?? nie wiem jak to ugryźć...takie cienie rzucają?.....czy takie grube stalowe nakładane?
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-02-17, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Michał napisał/a: | ||
Ładnie, ale krótko Niestety indeksy są idealnie płaskie, więc szansa na relumowanie zerowa |
THX za szybkie info. Te indeksy na zdjęciach wyglądają jakby w powietrzu wisiały?? nie wiem jak to ugryźć...takie cienie rzucają?.....czy takie grube stalowe nakładane?
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2014-02-17, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Tak wyglądają, ponieważ na biało są pomalowane tylko od góry lumą, a bok i front są ciemne. Przez co sprawiają wrażenie "wiszących" A dzięki tak pięknemu kolorowi tarczy i słoneczku pod niektórymi kątami wygląda jakby miał szkło z zewnętrznym AR - tzn tego szkła w ogóle nie widać. Czego niestety przy moich umiejętnościach fotograficznych nie potrafiłem oddać
pdrog napisał/a: |
wyglądają jakby w powietrzu wisiały |
Tak wyglądają, ponieważ na biało są pomalowane tylko od góry lumą, a bok i front są ciemne. Przez co sprawiają wrażenie "wiszących" A dzięki tak pięknemu kolorowi tarczy i słoneczku pod niektórymi kątami wygląda jakby miał szkło z zewnętrznym AR - tzn tego szkła w ogóle nie widać. Czego niestety przy moich umiejętnościach fotograficznych nie potrafiłem oddać
:
Jeszcze raz THX
Kusi mnie ten Robur...kształt koperty do mnie gada
Kusi mnie ten Robur...kształt koperty do mnie gada
:
Marine Blue też w podobnych pieniądzach mnie wyszedł, co Kumotrzy pisali powyżej
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Mnie chodzi po głowie Nautilus.
:
Wszystko byłoby super, gdyby w tym Barneyu Miyota siedziała...
Odpowiedz do tematu
Machu napisał/a: |
jerry, Ja tez swego czasu na Barneya polowałem- licytacje kończyły się na ok 150$, wiec duzo mniej niz te 800zł |
Wszystko byłoby super, gdyby w tym Barneyu Miyota siedziała...