Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
: Porozmawiajmy o zegarkach wojskowych
Kolejny odcinek zegarków służących we wojsku ;)
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
Wintergreen graty
(przenoszę z poprzedniej stopierwszej)
(przenoszę z poprzedniej stopierwszej)
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 06:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Też mi się podoba
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Wintergreen graty i
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-10-17, 08:42, w całości zmieniany 2 razy
Dziękuję Kumotrzy!
O ile tarcza jest dobrze zachowana, to podejrzewam, że trzeba będzie go dać do pochromowania, bo niestety koperta kontrastuje kolorem z wymienioną koronką. Stalowy dekiel wygląda na mocno starty. Tak mocno, że z ciekawości przyjrzę mu się pod lupą - oznaczenia były w tych zegarkach wybijane b. płytko, więc jest cień szansy, że pod wpływem autosugestii coś tam dojrzę . A jak nie to znaczy, że po prostu nic tam nie było i też git.
No i trzeba będzie nasz forumowy pasek od nicka wziąć w innej szerokości już w tej sprawie napisałem do mistrza!
O ile tarcza jest dobrze zachowana, to podejrzewam, że trzeba będzie go dać do pochromowania, bo niestety koperta kontrastuje kolorem z wymienioną koronką. Stalowy dekiel wygląda na mocno starty. Tak mocno, że z ciekawości przyjrzę mu się pod lupą - oznaczenia były w tych zegarkach wybijane b. płytko, więc jest cień szansy, że pod wpływem autosugestii coś tam dojrzę . A jak nie to znaczy, że po prostu nic tam nie było i też git.
No i trzeba będzie nasz forumowy pasek od nicka wziąć w innej szerokości już w tej sprawie napisałem do mistrza!
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-10-17, 08:42, w całości zmieniany 2 razy
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 09:07, w całości zmieniany 2 razy
Wintergr nie chromuj, zostać musi oryginał,
a koronka trudno się mówi, w większości wymienione niestety...
- będziesz picował na wysoki połysk
a koronka trudno się mówi, w większości wymienione niestety...
- będziesz picował na wysoki połysk
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 09:07, w całości zmieniany 2 razy
:
Z Heliosem wyszło w miarę OK. Ale oczywiście jeszcze się zastanowię i zdecyduję jak zobaczę tego nowego w realu. Jak przyglądam się zdjęciom, to jednak coś wyglądają mi one na takie ze zmiejszonym kontrastem, żeby za bardzo nie było widać że koperta jest żółta.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
zobaczymy jak dojdzie, patynka nie przeszkadza
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 10:22, w całości zmieniany 2 razy
może dla samego mechanizmu komuś się nada ten składak?:
http://allegro.pl/longine...3632800544.html
mechanizm z "szatanami"
[ Dodano: 2013-10-17, 14:01 ]
letecke cud z aukra:
http://aukro.cz/helvetia-...3628787599.html
http://allegro.pl/longine...3632800544.html
mechanizm z "szatanami"
[ Dodano: 2013-10-17, 14:01 ]
letecke cud z aukra:
http://aukro.cz/helvetia-...3628787599.html
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-10-17, 10:22, w całości zmieniany 2 razy
:
Ani chybi szatony farbą pomalowane
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
:
...może nie tyle determinować, że nie odnawiany jest bardziej oryginalny... ale msz tu in plus jest efekt starości... ja przynajmniej wolałbym go tak jak jest...
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Maras68 napisał/a: |
Wintergr nie chromuj, zostać musi oryginał,
a koronka trudno się mówi, w większości wymienione niestety... - będziesz picował na wysoki połysk |
...może nie tyle determinować, że nie odnawiany jest bardziej oryginalny... ale msz tu in plus jest efekt starości... ja przynajmniej wolałbym go tak jak jest...