Jak w temacie myślałem aby zapaskować takiego mojego parniska
w coś takiego :
Co wy na to ?? Jakieś inne propozycje ?? Aktualnie jest na nylonie od gerlachów
Odpowiedz do tematu
: Paskujemy lotnika parnisa :)
:
Niiieee, jakoś się gryzie,
Jakaś zwintażowana skórka z nitami...
Jakaś zwintażowana skórka z nitami...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
A ma moje zdjęcie taki pattini po przeróbkach:
Tylko kolor ciemny brąz albo czarny.
Tylko kolor ciemny brąz albo czarny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No właśnie też mi taka opcja jako pierwsza po głowie chodziła, ale chciałem czegoś innego I myślałem, że mnie przekonacie ale czym w głębiej w las tym pierwszym pomysł wydaje się trafniejszy.
Nick nie masz przypadkiem jakiegoś wolnego ??
nick555 napisał/a: |
Niiieee, jakoś się gryzie,
Jakaś zwintażowana skórka z nitami... |
No właśnie też mi taka opcja jako pierwsza po głowie chodziła, ale chciałem czegoś innego I myślałem, że mnie przekonacie ale czym w głębiej w las tym pierwszym pomysł wydaje się trafniejszy.
kornel91 napisał/a: |
coś więcej która wersja i jakie przeróbki |
Nick nie masz przypadkiem jakiegoś wolnego ??
:
w tej chwili nie bardzo, ale miałem robić, ze starej skóry... Tyle, że przyszły tydzień najwcześniej.
szablix napisał/a: |
Nick nie masz przypadkiem jakiegoś wolnego ?? |
w tej chwili nie bardzo, ale miałem robić, ze starej skóry... Tyle, że przyszły tydzień najwcześniej.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
mw75, mozesz napisać jak dojdzie. Podoba mnie sie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Słoniu co tu za y pisałem, że chciałem pokombinować i szukałem impulsu. Impuls dostałem, żeby tego nie robić tylko iść za pierwszym pomysłem w wintydż
:
szablix, możesz sobie zamówić indywidualnie długość, wzór jaki ma być.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Bardzo fajny pasek Jakiś linka albo który paskorób robił ??
Kornel paski patiniego znam myślałem, że coś więcej powiesz pisząc o modyfikacjach.
mswilk napisał/a: |
Ravena szalenie miękka.
Do lotnika to tylko coś na nitach Obrazek |
Bardzo fajny pasek Jakiś linka albo który paskorób robił ??
Kornel paski patiniego znam myślałem, że coś więcej powiesz pisząc o modyfikacjach.
:
szablix, chodziło mi o to, że nawet jak masz przeszycie na wzorze to możesz je zrobić inaczej Ja nie chciałem przeszycia pod nitami.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
....świetny
Odpowiedz do tematu
mswilk napisał/a: |
Ravena szalenie miękka.
Do lotnika to tylko coś na nitach Obrazek |
....świetny
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą