Invicta Reserve Men's Ocean Speedway 0741
Odpowiedz do tematu

: Invicta Reserve Men's Ocean Speedway 0741
Taka szybka sesja nowego nabytku do przygotowywanej recenzji :D

:
IMO najlepszy w tym zegarku jest bezel, oczywiście wygląda jak ściągnięty z TH Aquaracer :))

:
Za dużo dobrego troszeczkę, chociaż ten carbon sobie mogli darować, ale - niech się nosi pifko

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
olp1 napisał/a:
IMO najlepszy w tym zegarku jest bezel, oczywiście wygląda jak ściągnięty z TH Aquaracer :))

bo on jest ściągnięty z Taga ;)

A dorzucę se jeszcze focie rodzinną

:
Super klocek. Bardzo mi się podoba pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Słoniu napisał/a:
(...) A dorzucę se jeszcze focie rodzinną

Przygody Gullivera ;)

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Słoniu napisał/a:
se jeszcze focie rodzinną

Hurtownik :złośliwiec: Ze trzy bym przejął :złośliwiec:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
E całkiem si, mimo mojego falstartu z Invictą ta mi się podoba. Jak tarcza w świetle, nie robi blink blink mimo tej faktury? Graty pifko

Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-08-21, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Toyota, - ano trochę robi - ale ona jest stworzona do tego aby lekko się rzucać w oczy :))

maciek
[Usunięty]
:
...ale będziesz nosił, czy jednak leci dalej? :popcorn:

:
maciek napisał/a:

Zostaje - jest zajebibi cool

maciek
[Usunięty]
:
Słoniu napisał/a:
maciek napisał/a:

Zostaje - jest zajebibi cool

Wariat. :))

:
Cytat:
Wariat. :))

Słoń nie sprzedaje zegarków raczej ;) Ja mając takie perełki i taką ilość najmniej połowę bym pogonił do ludzi i za to kupił jakieś wypasione auto chrono :)) Ale ja mam ADHD :D

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, - kiedyś się zastanawiałem, czy nie pogonić większości kolekcji i kupić właśnie zenka czy innego wypasa... Tylko problem jest w tym, że mi sprawia radochę codzienne poranne wybieranie zegareczka, a poza tym na takiego zenka bym dmuchał i chuchał i się o niego bał jak głupi - co to by była za przyjemność? Morał z tego taki - że na zegarek wypaśny zegar mnie po prostu nie stać. A co do Invicty - Panowe - za 1130 po wizycie u Vincenta - automatyczne chrono żal było nie brać - a zegar poważnie jest zajebibi! cool

:
Nie no ja wiem o co chodzi, i've been there ;) Ja wiem po prostu po sobie, że jak mam więcej niż 10 to już ...nie ma co założyć, wymyślam, wybrzydzam itd. Im jest mniej tym wybór prostszy, ale z jednym bym też nie dał rady ;) . Przy tym zawsze te fajniejsze lądowały u mnie częściej na łapie niż te... hmmm mniej fajne?, więc sens posiadania "leżaków" był znikomy. Tylko pogratulować jeśli tyle samo frajdy masz z noszenia Avii, Excursionista i Pan Europa pifko

Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-08-21, 21:10, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum