Myślałem sobie, że to takie hop siup, że dam radę, ale niestety poległem
Trzy wybrane zdjęcia Moraya 42mm, wybrane z kilkunastu... Wyjątkowo trudny zawodnik.
Odpowiedz do tematu
:
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
o zesz w mordę, pomimo klocowatości podoba mi się
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Kasamene, to Twój? Kufa , zrób mu porządną sesję i oddzielny wątek ..
To chyba pierwszy Moray w Polsce, tak mi się wydaje ..
To chyba pierwszy Moray w Polsce, tak mi się wydaje ..
:
No właśnie chciałem porządną sesję
Skończyło się na tym, że się wkurzyłem i demontując "scenę" pyknąłem kilka zdjęć DB ProAqua... Muszę się zebrać w sobie i w kilka dni coś machnę, nawet jeśli tylko dokumentacyjnie.
Skończyło się na tym, że się wkurzyłem i demontując "scenę" pyknąłem kilka zdjęć DB ProAqua... Muszę się zebrać w sobie i w kilka dni coś machnę, nawet jeśli tylko dokumentacyjnie.
:
I tak wydzieliłem i przeniosłem do Fotoplastikonu, szkoda, by te fotki zaginęły w morzu szpamu
:
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-08-20, 11:03, w całości zmieniany 1 raz
No to, mając takiego kopa ambicjonalnego, będę się musiał wziąć za siebie i coś zdziałać
Dzięki Tomek!
PS. ALAMO - Kolor właśnie nie bardzo wyszedł, na zdjęciach jest taki grafitowy a w rzeczywistości czarniejszy... Wybaczcie dokładność w nazywaniu kolorów
A co do materiału. Nie widziałem nigdzie żeby była wzmianka o tytanie, to raczej stal, tak jak w pozostałych, tylko z powłoką DLC.
Dzięki Tomek!
PS. ALAMO - Kolor właśnie nie bardzo wyszedł, na zdjęciach jest taki grafitowy a w rzeczywistości czarniejszy... Wybaczcie dokładność w nazywaniu kolorów
A co do materiału. Nie widziałem nigdzie żeby była wzmianka o tytanie, to raczej stal, tak jak w pozostałych, tylko z powłoką DLC.
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-08-20, 11:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Moray na wypasie. Tarcza- osobiscie bym bral darta, ale chinszczak jest ciekawy
:
Zarąbisty
:
No jest moc, świetny zegarek, zazdraszczam posiadania.
:
Ale z tymy krzakamy chińskymy to jednak nie bardzo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nio kolejny bena....... co jakos mnie z kapci...............
:
Kasamene, masz za dużo fajnych zegarków
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Noooo, tutaj Panie Szanowny zdania są wyjątkowo podzielone
Odpowiedz do tematu
kornel91 napisał/a: |
Kasamene, masz za dużo fajnych zegarków |
Noooo, tutaj Panie Szanowny zdania są wyjątkowo podzielone