Witam,
wczoraj dotarł mój nowy nabytek Citek NY2300 (jestem bardzo zadowolony i mam wielką radochę z nowego nurka) w sumie najbardziej szkoda,że nie ma do niego dedykowanej bransolety.. Zastanawiam się, w co ubrać swojego promastera.
czarny carbon? może jakaś uniwersalna bransoleta? Jak myślicie?
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
: Citizen NY2300
Let's watch!
:
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-06-27, 07:15, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam ostatnio wszystko na Nato noszę
Mamy grupę Nato?
Mamy grupę Nato?
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-06-27, 07:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Toyota ma prawie rację. Prawie, bo w tym przypadku bardziej pasuje Zulu (grubsze, z masywniejszymi klamerkami), nawiasem mówiąc czerwone, jak napis 200M . Tak nosiłem ja, tak teraz nosi moja Luba. Citek jest malutki, to taki pasek go fajnie powiększa i dopełnia, ale nie przytłacza.
Zresztą co ja się będę rozpisywał:
Od frontu nie mam pod ręką.
Zresztą co ja się będę rozpisywał:
Od frontu nie mam pod ręką.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
On ma AR? Czy tak na fotce wyszło??
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, wyszło na fotce, bo robiłem srajfonem przez okulary z polarem
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
aaa. Tez chyba musze tak zacząć robić. Mój srajfon brzydkie fotki robi
Ja go widze na czerwonym/ bordowym nato.
Ja go widze na czerwonym/ bordowym nato.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-06-27, 07:51, w całości zmieniany 1 raz
Jakbyś wolał gumę, to możesz się zainteresować takim Morelatto, jak ja kupiłem do Monsterka:
Nie kurzy się jak silikon, mięciutke to jak kaczuszka, grube nie jest, więc nie przytłoczy bądź co bądź niedużego zegarka.
W swoim zamieniłem tylko zapięcie bransoletowe na zwykłą klamerkę i jest jeszcze wygodniej:
Nie kurzy się jak silikon, mięciutke to jak kaczuszka, grube nie jest, więc nie przytłoczy bądź co bądź niedużego zegarka.
W swoim zamieniłem tylko zapięcie bransoletowe na zwykłą klamerkę i jest jeszcze wygodniej:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2013-06-27, 07:51, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Maratac z czerwonym szyciem?
:
dobrze Waść prawisz:) u Króla aktualnie nie ma.. i tak się zastanawiam czy z czarnym szyciem nie byłby fajny/uniwersalny ale NATO też kupię:)
Spinner napisał/a: |
Maratac z czerwonym szyciem? |
dobrze Waść prawisz:) u Króla aktualnie nie ma.. i tak się zastanawiam czy z czarnym szyciem nie byłby fajny/uniwersalny ale NATO też kupię:)
Let's watch!
:
Odpowiedz do tematu
Do Fortisa B-42 używam z czarnym szyciem właśnie i nie ma bata na ten pasior - brak kontrastowego szycia poszerza wizualnie w dodatku (przy 20mm w Fortisie to dość istotne:-))