Chcę, byśmy w tym wątku przedstawiali paski, które z różnych powodów nas zainspirowały lub/i podobają się nam niezmiernie.
Na początku chciałbym pokazać taki pasek:
Od kiedy go zobaczyłem masz straszliwą ochotę na pasek z takiej "rzeźbionej" skóry.
Odpowiedz do tematu
: Paski, które nam się podobają/nas zainspirowały.
:
A ja lubię proste paski, do takiego rzeźbionego to musiałbyś sobie " margrette inspirowaną kulturą Nowej Zelandi" sprawić
:
To świetna myśl!
:
ja nie jestem paskofilem mam jednego handmade i nigdy go nie zalozylem do zadnego zegarka . uwazam ze nurek najlepiej wyglada na gumie. a paski czasem kupuje po 9 pln, ale jak znajde taki co mnie zainspiruje to wkleje zdjecie.
:
Blaz, toż to nasza, polska, rodzima góralszczyzna jak żywa, a w dodatku "podrabiana" w słonecznej Italii za jakieś koszmarne pieniądze - widziałem ostatnio oferte takich pasków na WUS. O gustach niby się nie dyskutuje, ale wypowiedzieć się chyba wolno ? Ten styl (lub jego brak) to absolutnie nie moja bajka.
:
Ale ciekawe w jakiś sposób to jest.
:
A pewnie! W ogóle tłoczona skóra wygląda ciekawie, ale ten wzorek jakoś tak dość jednoznacznie mi się skojarzył z naszą góralszczyzną. Jakieś takie np. maoryskie wzorki byłyby, imho, znacznie ciekawsze
:
Odnawiam temat.
:
Ten niebieski świetny.
:
Za krzykliwy ten pierwszy
Ten drugi zarąbisty - rozumiem, że handmade? Szlufka rządzi !
Ten drugi zarąbisty - rozumiem, że handmade? Szlufka rządzi !
:
Też biały mi się bardziej podoba. Szlufka - lufka jest świetna!
:
Nie znam sie na paskach ale ten drugi - zadzi
:
szczerze powiem jeden gorszy od drugiego! - chyba jestem konserwatystą paskowym
:
No jak dla mnie rowniez nie za ciekawe te pachy i bym za free nie chcial ich : )
No ale moze rowniez i jak jestem zbyt konserwatywny w paskowych kwestiach.
Ale sa gusta i gusciki.
No ale moze rowniez i jak jestem zbyt konserwatywny w paskowych kwestiach.
Ale sa gusta i gusciki.
:
To jest nas dwóch
Pierwszy wygląda jak kupa po jagodach, a drugi zaledwie jak kupa
Odpowiedz do tematu
kadarius napisał: |
szczerze powiem jeden gorszy od drugiego! - chyba jestem konserwatystą paskowym |
To jest nas dwóch
Pierwszy wygląda jak kupa po jagodach, a drugi zaledwie jak kupa